Αρης: Είδε το φιλικό με Κ19 ο Καρυπίδης και μίλησε με Μάντζιο για μεταγραφές.

Θόδωρος Καρυπίδης

i

© Intime

Αρης: Είδε το φιλικό με Κ19 ο Καρυπίδης και μίλησε με Μάντζιο για μεταγραφές.

Αλέξης Σαββόπουλος 13:17 - 18.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:54 - 14.08.2024

Στην απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών πρώτης γραμμής συμφώνησαν οι δυο άνδρες στο περιθώριο του σημερινού διπλού με την δεύτερη ομάδα.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου για τους ποδοσφαιριστές του Άρη περιλάμβανε τη διεξαγωγή αγώνα προπονητικού χαρακτήρα με την ομάδα Κ19, η οποία –επίσης- αυτό το Σαββατοκύριακο δεν έχει επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις. Στο παιχνίδι, που έγινε το πρωί στο Κλεάνθης Βικελίδης, χρησιμοποιήθηκαν –κυρίως- οι ποδοσφαιριστές που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής -μέχρι τώρα- στους επίσημους αγώνες, αλλά και όσοι προέρχονται από τραυματισμό (Ζαν Ζουλ Εμβοντό και Κίκε Σαβέριο) για να αποκτήσουν ρυθμό σε συνθήκες αγώνα.

Το διπλό ήταν μια πρώτης τάξης ευκαιρία να… αλλάξουν παραστάσεις οι παίκτες και φυσικά ο Μάντζιος να τεστάρει το επίπεδο της ετοιμότητας των ποδοσφαιριστών που έρχονται από μεγάλη αποχή και θα χρειαστεί να μπουν στο ροτέισον στα επόμενα παιχνίδια. Παράλληλα ο τεχνικός του Άρη, είχε την ευκαιρία να τσεκάρει για μια ακόμη φορά και το υλικό της 2ης ομάδας, από το οποίο συχνά-πυκνά ανεβάζει παίκτες για προπονήσεις με τους… μεγάλους. Δεν αγωνίστηκαν οι τραυματίες Μάνου Γκαρθία, Ματαρίτα και Ρουπ.

Στο γήπεδο για να παρακολουθήσει το παιχνίδι ήταν και ο Θόδωρος Καρυπίδης που… αφορμής δοθείσης είχε συνομιλία με τον Έλληνα τεχνικό για όλα τα θέματα της ομάδας και κυρίως την μεταγραφική ενίσχυση του Άρη στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Στην κουβέντα, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ και ο Έλληνας τεχνικός συμφώνησαν ότι πρέπει να γίνουν τρεις προσθήκες πρώτης γραμμής (φορ, winger και αμυντικός μέσος) προκειμένου να ανέβει αγωνιστικό επίπεδο το σύνολο. Ο Καρυπίδης άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να γίνει κι άλλη προσθήκη, πέρα από αυτές, ανάλογα και με τις πιθανές αποχωρήσεις.

Αύριο, Κυριακή, οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα έχουν ρεπό και η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Δευτέρας (20/11) στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Οι χαμηλές πτήσεις του Μενέντες φέρνουν προβληματισμό
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:47 - 15.11.2023

Οι χαμηλές πτήσεις του Μενέντες φέρνουν προβληματισμό

Ο 29χρονος αργεντινός παραμένει… άκαπνος και με ελάχιστη επιθετική συνεισφορά μετά από 15 παιχνίδια, έχοντας χάσει τη θέση του και θέτοντας μετέωρη ακόμη και την μελλοντική παρουσία του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.