Άρης: Έκπληξη με Φεράρι- Μέσα Ζουλ και Σαβέριο
i

©intime

Άρης: Έκπληξη με Φεράρι- Μέσα Ζουλ και Σαβέριο

Αλέξης Σαββόπουλος 16:37 - 10.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:05 - 14.08.2024

Κανονικά στην αποστολή ο αριστερός μπακ του Άρη. Μετά από καιρό διαθέσιμοι Ζουλ και Σαβέριο.

Μια ευχάριστη έκπληξη έκρυβε η ανακοίνωση της αποστολής του Άρη για τον αυριανό αγώνα με τον Βόλο. Ο Φράνκο Φεράρι που αντιμετωπίζει πρόβλημα στον έσω πλάγιο σύνδεσμο, είναι κανονικά στην αποστολή και αυτό που μένει να δούμε, είναι, αν αύριο, θα είναι σε θέση να βοηθήσει έστω και για λίγο, με δεδομένο ότι μέχρι χθες ήταν εκτός προπόνησης. Η δεύτερη ευχάριστη είδηση είναι ότι μετά από τρεις μήνες σε αποστολή της ομάδας συμπεριλήφθηκε και ο Κίκε Σαβέριο, ενώ κανονικά συμπεριλήφθηκε και ο Ζαν Ζουλ που έβγαλε όλη την εβδομάδα, δίχως ενοχλήσεις.

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη για το αυριανό παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (20:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Cuesta, Χουτεσιώτης, Montoya, Fattore, Ferrari, Brabec, Darida, Verstraete, Jean Jules Mvondo, Djurasek, Doukoure, Pardo, Menendez, Moberg Karlsson, Suleymanov, Zamora, Saverio, Loren Moron, Χριστοδουλόπουλος, Παναγίδης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Fabiano Leismann (τιμωρημένος), Pavicic, Odubajo, Matarrita, Rupp, Manu Garcia, Δεληζήσης (τραυματίες).