Αρης: Εκτός ο Μπράμπετς, επαγγελματίας ο Κυριαζής
i

@intime

Αρης: Εκτός ο Μπράμπετς, επαγγελματίας ο Κυριαζής

Αλέξης Σαββόπουλος 20:55 - 29.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:07 - 14.08.2024

Χωρίς τον τσέχο και τους Ρουπ, Σαβέριο κόντρα στην Κηφισιά. Επαγγελματίας ο νεαρός Κυριαζή που θα είναι ο τριτος τερματοφύλακας πίσω απο Κουέστα και Χουτεσιώτη.

Στο Κλεάνθης Βικελίδης προπονήθηκαν το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του Αρη ενόψει του αγώνα με την Κηφισιά. Και στο σημερινό πρόγραμμα χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (ενεργητική αποθεραπεία και passing game για το πρώτο, ενεργοποίηση, επιθετική τακτική και παιχνίδι τακτικής για το δεύτερο γκρουπ).

Οι Κίκε Σαβέριο και Λούκας Ρουπ έκαναν -και πάλι- θεραπεία και ατομικό και φυσικά δεν υπολογίζονται, ενώ ο Γιακούμπ Μπράμπετς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω της κάκωσης στο γόνατο και θα προφυλαχθεί στον αγώνα της Κυριακής.

Αύριο, Σάββατο, οι ποδοσφαιριστές του θα προπονηθούν το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου» και μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή του κυριακάτικου εντός έδρας αγώνα με την Κηφισιά (01/10, 17:30), στο πλαίσιο της 7ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».

Εντωμεταξύ με τον 19χρονος Κώστα Κυριαζή (γεννήθηκε στις 4 Μαρτίου 2004)  αποφάσισε να καλύψει ο Αρης το κενό που υπήρχε μστη θέση του τρίτου τερματοφύλακα της ομάδαε. Ο νεαρός που προπονουνταν με τον Αρη τον τελευταίο μήνα, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΠΑΕ Αρης διάρκειας δύο χρόνων.