Άρης: Ενδεκάδα με εκπλήξεις από τον Μάντζιο στο Φάληρο
i

©intime

Άρης: Ενδεκάδα με εκπλήξεις από τον Μάντζιο στο Φάληρο

Αλέξης Σαββόπουλος 19:31 - 27.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:10 - 14.08.2024

Επανέρχεται στο βασικό σχήμα ο Μοντόγια, ντεμπούτο στο πρωτάθλημα για τον Ματαρίτα. Σχήμα με τρεις μπακ από τον προπονητή του Άρη.

Δυο νέα πρόσωπα έχει η ενδεκάδα του Άρη που σε λίγη ώρα θα παραταχθεί στο Καραϊσκάκη. Ο Άκης Μάντζιος, επαναφέρει όπως αναμενόταν τον Μοντόγια στο βασικό σχήμα με τη διαφορά ότι διατηρεί και τον Οντουμπάτζο. 

Νέο πρόσωπο και ο Ματαρίτα που θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα. Άρα μένει να δούμε αν κάποιος από τους Μοντόγια ή Οντουμπάτζο προωθηθεί στα άκρα της επίθεσης.

Ο Κουέστα παραμένει στο τέρμα, όπως και οι Φαμπιάνο, Μπράμπετς στα στόπερ. Ο Βερστράτε με τον Νταρίντα θα είναι οι δυο χαφ, πιθανότατα με τον Σουλεϊμάνοφ μπροστά τους, τον Μενέντες αριστερά και τον Μορόν στην κορυφή της επίθεσης. 

Τι καιρό θα έχουμε την ώρα του Ολυμπιακός - Άρης και ΠΑΟΚ - Βόλος
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:24 - 27.09.2023

Τι καιρό θα έχουμε την ώρα του Ολυμπιακός - Άρης και ΠΑΟΚ - Βόλος

Η κακοκαιρία Elias έχει αρχίσει να πλήττει πολλές περιοχές τις Ελλάδος, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί το ερώτημα για το πόσο μπορούν να επηρεαστούν οι αγώνες του Ολυμπιακού με τον Άρη και του ΠΑΟΚ με τον Βόλο.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Άρη: Κουέστα, Μοντόγια, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο Μπράμπετς, Ματαρίτα, Βερστράτε, Νταρίντα, Σουλεϊμάνοφ, Μενέντες, Μορόν.