Αρης: Ενσωματώθηκε και ο Κάρλσον
i

©intime

Αρης: Ενσωματώθηκε και ο Κάρλσον

Αλέξης Σαββόπουλος 15:57 - 22.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:18 - 14.08.2024

Ο Σουηδός ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε, συμμετείχε σε μέρος του προγράμματος και τέθηκε στη διάθεση του Μάντζιου για Παναιτωλικό. Ερωτηματικό όμως αν θα βρίσκεται και στο βασικό σχήμα.

Μετά τον Νταρίντα που και σήμερα προπονήθηκε κανονικά, και ο Κάρλσον ακολούθησε μέρος του προγράμματος, δείχνοντας ότι έχει ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπώρησε στις αρχές της εβδομάδας. Αν αύριο, ο Σουηδός προπονηθεί κανονικά δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής του στην αποστολή του αγώνα με τον Παναιτωλικό, τίθεται όμως θέμα παρουσίας του στην ενδεκάδα αφού έχει χάσει σχεδόν όλες τις προπονήσεις αυτής της εβδομάδας. Αν ο Σουηδός μείνει στον πάγκο, τότε τη θέση του στο βασικό σχήμα θα πάρει ο Σουλεϊμάνοφ που άλλωστε η φυσική του θέση είναι στα δεξιά της επίθεσης.

Στη σημερινή πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου που περιλάμβανε ενεργοποίηση, ασκήσεις αμυντικής και επιθετικής τακτικής, καθώς και παιχνίδι τακτικής,

Ο Κίκε Σαβέριο έκανε –και πάλι- θεραπεία και ατομικό, ενώ ο Νέβεν Τζούρασεκ μόνο θεραπεία. Αμφότεροι έχουν τεθεί νοκ άουτ από την αναμέτρηση της Κυριακής, όπως και ο Ρουπ που βρίσκεται στη Γερμανία και κάνει θεραπείες. Εκτός προπόνησης έμεινε –και σήμερα- ο Αντώνης Αηδόνης, λόγω ίωσης, αλλά αυτός ούτως ή άλλως δεν βρίσκεται στις πρώτες επιλογές του Μάντζιου.

Αύριο, Σάββατο, οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα προπονηθούν το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου» και μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή του κυριακάτικου εντός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό (24/09, 17:30)”.

Άρης: Χαμόγελα για Νταρίντα, προλαβαίνει τον Παναιτωλικό
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:44 - 21.09.2023

Άρης: Χαμόγελα για Νταρίντα, προλαβαίνει τον Παναιτωλικό

Ο Τσέχος έβγαλε μεγάλο μέρος της σημερινής προπόνησης και εκτός απροόπτου θα προλάβει να είναι έτοιμος για τον εντός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό. Επέστρεψε ως επικεφαλής ιατρός ο Γιάννης Χρήστου.