Άρης: Έρχεται ο Αανέμπα, Οντουμπάτζο βασικός και με Ντινάμο
i

©intime

Άρης: Έρχεται ο Αανέμπα, Οντουμπάτζο βασικός και με Ντινάμο

Αλέξης Σαββόπουλος 12:15 - 05.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:28 - 14.08.2024

Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός έρχεται στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει τη συμφωνία με τον Άρη αλλά απόντος του Μπράμπετς, ο Νιγηριανός θα αγωνιστεί και πάλι δίπλα στον Φαμπιάνο.

Ο Ισμαέλ Αανέμπα σήμερα θα βρίσκεται εκτός συγκλονιστικού στη Θεσσαλονίκη και αν όλα πάνε καλά τη Δευτέρα θα υπογράψει το συμβόλαιό του ώστε ο Άρης να προλάβει να τον δηλώσει στην ευρωπαϊκή λίστα των δυο αγώνων με την Ντινάμο Κιέβου, έχοντας δικαίωμα δυο αλλαγών πριν από το πρώτο παιχνίδι.

Παρά την επικείμενη προσθήκη του Γάλλου κεντρικού αμυντικού, στο πρώτο τουλάχιστον παιχνίδι με τους Ουκρανούς την προσεχή Πέμπτη στο Βικελίδης, στο πλευρό του Φαμπιάνο, θα αγωνιστεί και πάλι ο Οντουμπάτζο, έχοντας αυτή τη φορά πιο δύσκολο έργο. Ο Αανέμπα, ακόμη και αν ξεκινήσει από την επόμενη εβδομάδα προπονήσεις, δύσκολα θα μπει άμεσα στα πλάνα του Τερζή αφού δεν έχει κάνει προετοιμασία με κάποια ομάδα, έχοντας μείνει ελεύθερος από τη Σοσό στο τέλος της περασμένης σεζόν, παρά μόνο ατομικές προπονήσεις. Θα πρέπει να τσεκαριστεί πρώτα η κατάστασή του και ως εκ τούτου είναι απίθανο να χρησιμοποιηθεί στα παιχνίδια με την Ντινάμο, εκτός αν υπάρχει μεγάλη ανάγκη.

Αυτό που ελπίζει ο προπονητής του Άρη είναι να μπει σταδιακά στις προπονήσεις ο Μπράμπετς ώστε να καταφέρει τουλάχιστον να προλάβει τον επαναληπτικό στο Βουκουρέστι.