Άρης: Η βόμβα έσκασε, συμφώνησε και έρχεται ο Μορόν

Άρης: Η βόμβα έσκασε, συμφώνησε και έρχεται ο Μορόν

Αλέξης Σαββόπουλος 14:19 - 13.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:56 - 14.08.2024

Συμφωνία του Άρη με τον 29χρονο Ισπανό για δυο χρόνια.

Ακόμη μια σπουδαία, ίσως την πιο σπουδαία ως τώρα κίνηση έκανε ο Άρης που μετά από πολυήμερες διαπραγματεύσεις ήρθε σε συμφωνία με τον Λόρεν Μορόν.

Ο Άρης είχε καταφέρει εδώ και μέρες να έρθει σε συμφωνία με την Μπέτις για την φόρμουλα αποδέσμευσης του 29χρονου Ισπανού και απέμενε μόνο η συγκατάθεση του παίκτη που βρίσκεται με την αποστολή της ισπανικής ομάδας στη Γερμανία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Τελικά μετά από αρκετές μέρες επαφών ανάμεσα στις δυο πλευρές, σήμερα επήρθε οριστική συμφωνία με τον παίκτη που θα φοράει τη φανέλα του Άρη για τα επόμενα δυο χρόνια

Με την σπουδαία αυτή κίνηση με ένα παίκτη που τον Γενάρη του 2020 την πόρτα της Μπέτις χτύπησε η Μπαρτσελόνα για να τον αποκτήσει προσφέροντας 40 εκ από τα 50 που ήταν η ρήτρα στο συμβόλαιό του αλλά η Μπέτις την απέρριψε. Ήταν η σεζόν με 39 εμφανίσεις και 12 γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο που προκάλεσε το ενδιαφέρον και από την Τότεναμ και τη Μίλαν. Ο Άρης τον θέλει για να χτίσει πάνω του την επίθεση, ελπίζοντας ότι στο πρόσωπό του θα βρει τον επιθετικό περιοχής που χρόνια τώρα ψάχνει. 

Μένει να δούμε πότε ο 29χρονος επιθετικός θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη αφού πλησιάζουν τα πρώτα παιχνίδια των προκριματι-κών του Conference League και ο Άρης θέλει να τον έχει όσο το δυνα-τόν πιο σύντομα στις προπονήσεις.