Άρης: Η ονειρική σεζόν του Πάλμα
i

©Intime

Άρης: Η ονειρική σεζόν του Πάλμα

Αλέξης Σαββόπουλος 09:04 - 04.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:37 - 14.08.2024

Ο πρώτος σκόρερ του Άρη τινάζει την μπάνκα με τις επιδόσεις του σε σκοράρισμα και ασιστ, αποτελώντας την πιο σοβαρή επιθετική απειλή για τους αντίπαλους τη χρονιά που κλείνει εντυπωσιακά για τον 23χρονο.

Στο παιχνίδι με τον Βόλο που σφράγισε την ευρωπαϊκή του έξοδο, ο Λούις Πάλμα έβαλε και πάλι φαρδιά πλατιά την υπογραφή του με δυο γκολ και μια ασιστ, ανεβάζοντας όχι μόνο τις μετοχές του αλλά και τις επιδόσεις του στη φετινή σεζόν που εξελίσσεται σε ονειρική για τον 23χρονο παίκτη.

Με τα δυο που σημείωσε χθες έφτασε τα 11 γκολ σε πρωτάθλημα και playoffs, και είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας της Θεσσαλονίκης, με τον Άντρε Γκρέι στη 2η θέση με επτά μετά το χθεσινό που σημείωσε. Αν σε αυτά προστεθούν και τα δυο που έχει βάλει σε Κύπελλο και Ευρώπη ο Πάλμα έχει συνολικά 13 γκολ και είναι ο αρχισκόρερ της ομάδας σε όλες τις διοργανώσεις.

Δεν είναι όμως τα γκολ που έχει σημειώσει. Συνεισφέρει και στην στατιστική κατηγορία των ασιστ, καθώς με τη χθεσινή έφτασε τις οκτώ. Στην ουσία βρίσκεται μέσα 21 γκολ από τα 65 που έχει βάλει ο Άρης φέτος. Και όλα αυτά ενώ πέρασε και ένα διάστημα που ταλαιπωρήθηκε από ένα σοβαρό τραυματισμό που τον κράτησε για αρκετούς αγώνες εκτός. Είναι πλέον σχεδόν βέβαιο ότι με τις επιδόσεις του, σύντομα ο Άρης θα έχει στα χέρια του προτάσεις που θα καθορίσουν το μέλλον του νεαρού από τις Ονδούρες, που εκτός απροόπτου θα βρίσκεται εκτός Βικελίδης τη νέα σεζόν.