Άρης: Μαγνητική ο Μπράμπετς, μπήκε ο Τζούρασεκ
i

©intime

Άρης: Μαγνητική ο Μπράμπετς, μπήκε ο Τζούρασεκ

Αλέξης Σαββόπουλος 16:11 - 28.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:09 - 14.08.2024

Αμφίβολος για Κηφισιά ο Τσέχος αμυντικός, ξανά διαθέσιμος ο Κροάτης που ξεπέρασε το λουμπάγκο.

Από το αεροδρόμιο κατευθείαν στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, για προπόνηση πήγαν το μεσημέρι οι ποδοσφαιριστές του Άρη μετά την επιστροφή από την Αθήνα. Στο σημερινό πρόγραμμα χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (αποθεραπεία για το πρώτο, ενεργοποίηση, παιχνίδια μικρών σχέσεων και χώρων, καθώς και ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης για το δεύτερο γκρουπ). Η ευχάριστη είδηση αφορά την επιστροφή του Νέβεν Τζούρασεκ. Ο Κροάτης ξεπέρασε το πρόβλημα στη μέση και προπονήθηκε κανονικά, και λογικά θα επιστρέψει στην αποστολή του αγώνα με την Κηφισιά. Αντίθετα εκτός παραμένουν οι Κίκε Σαβέριο και Λούκας Ρουπ που έκαναν θεραπεία και ατομικό και θα είναι έτοιμοι μετά τη διακοπή.

Σε ό,τι αφορά τον Γιακούμπ Μπράμπετς, ο διεθνής Τσέχος αμυντικός, που τραυματίστηκε στο γόνατο και αντικαταστάθηκε στη χθεσινοβραδινή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, θα κάνει μαγνητική και το βράδυ αναμένονται τα αποτελέσματα. Εκ πρώτης όψεως δεν φαίνεται για κάτι το σοβαρό, αλλά όπως και να έχει, είναι αμφίβολος για τον αγώνα της Κυριακής.

Αύριο, Παρασκευή, οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα προπονηθούν το απόγευμα στο Κλεάνθης Βικελίδης ενόψει του κυριακάτικου εντός έδρας αγώνα με την Κηφισιά (01/10, 17:30), και εκεί ενδεχομένως φανούν οι σκέψεις του Μάντζιου για τον τρίτο αγώνα σε μια εβδομάδα.

Ανώμαλη προσγείωση

Ανώμαλη προσγείωση

Ο Αλέξης Σαββόπουλος γράφει για τα αίτια της βαριάς ήττας από τον Ολυμπιακό, τα λάθη του καλοκαιριού που ανέδειξε ο γηπεδούχος και η δουλειά που είναι το μόνο φάρμακο.