Άρης: Με… κερκίδα η απογευματινή προπόνηση στην Πτολεμαΐδα
i

©arisfc

Άρης: Με… κερκίδα η απογευματινή προπόνηση στην Πτολεμαΐδα

Αλέξης Σαββόπουλος 19:22 - 07.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:54 - 14.08.2024

Σε Κλεάνθης Βικελίδης μετέτρεψαν το αθλητικό κέντρο που πραγματοποιεί την μίνι προετοιμασία του ο Άρης, οι φίλοι της ομάδας από τις γύρω περιοχές.

Ο Άρης συνεχίζει για δεύτερη μέρα την μίνι προετοιμασία του στο αθλητικό κέντρο στην περιοχή της Πτολεμαΐδας, με καθημερινές διπλές προπονήσεις. Τη ρουτίνα του προγράμματος έσπασε στην σημερινή απογευματινή προπόνηση, η παρουσία του κόσμου που στην κυριολεξία έκανε κατάληψη στο γήπεδο που προπονείται η ομάδα του Άκη Μάντζιου, δημιουργώντας ατμόσφαιρα Βικελίδης.

Οι φίλοι του Άρη από την Πτολεμαΐδα (μέλη του Super 3 από την πόλη της Πτολεμαΐδας) αλλά και τις γύρω περιοχές, δεν άφησαν την ευκαιρία της παρουσίας της ποδοσφαιρικής ομάδας εκεί να πάει χαμένη, και έδωσαν δυναμικά το παρών, έντυσαν κιτρινόμαυρο το γήπεδο με τα πανό τους, φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της αγαπημένης τους ομάδας, ενώ δεν παρέλειψαν να φωτογραφηθούν με τους ποδοσφαιριστές, να πάρουν αυτόγραφα, και να στείλουν θερμό μήνυμα συμπαράστασης, ζητώντας από την ομάδα να επιστρέψει στις νίκες, μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Άρης: Φορ με οδηγό τον… Νταρίντα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

08:16 - 07.10.2023

Άρης: Φορ με οδηγό τον… Νταρίντα

Ο τρόπος με τον οποίο κινήθηκε ο Άρης πέρσι τέτοια εποχή και έντυσε νωρίς τον Τσέχο στα κιτρινόμαυρα, αποτελεί τον μπούσουλα για την έγκαιρη απόκτηση του επιθετικού που δεν αποκτήθηκε το καλοκαίρι και θα είναι η πρώτη κίνηση τον Γενάρη.