Άρης: Μπάρμπεκιου μετά την προπόνηση
i

©arisfc

Άρης: Μπάρμπεκιου μετά την προπόνηση

Αλέξης Σαββόπουλος 16:24 - 25.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:29 - 14.08.2024

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη έκαναν μπάρμπεκιου μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης, σε μια ακόμη προσπάθεια σύσφιξης σχέσεων στο εσωτερικό του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Διαφορετικό ήταν σήμερα το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Άρη καθώς μετά την πρωινή προπόνηση ακολούθησε μπάρμπεκιου που είχε οργανωθεί από τους παίκτες σε συνεργασία με το τεχνικό τιμ. Η νίκη επί του Πανσερραϊκού έχει φτιάξει το κλίμα και μετά τη μίνι προετοιμασία στην Πτολεμαΐδα, το σημερινό μπάρμπεκιου έρχεται να επιβεβαιώσει τις καλές σχέσεις στο εσωτερικό της ομάδας και την προσπάθεια που καταβάλλεται ώστε να καλλιεργηθεί το ομαδικό πνεύμα.

Νωρίτερα στην πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Άρη περιλάμβανε (ενεργοποίηση, παιχνίδι αμυντικής και επιθετικής μετάβασης, καθώς και παιχνίδι μικρών σχέσεων και χώρων).

Ο Κίκε Σαβέριο, που ξεκίνησε να ανεβάζει ρυθμό, συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Ζαν Ζουλ Εμβοντό, από την πλευρά του, έκανε θεραπεία και ατομικό. Αύριο, Πέμπτη, οι ποδοσφαιριστές θα προπονηθούν και πάλι το πρωί στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου» ενόψει του κυριακάτικου εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (29/10, 20:30).

Άρης: Ούτε με τον ΠΑΣ ο Ζουλ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:26 - 24.10.2023

Άρης: Ούτε με τον ΠΑΣ ο Ζουλ

Ο Καμερουνέζος εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο και δεν προλαβαίνει ούτε τον αγώνα της Κυριακής. Ποιο είναι το πλάνο με τον Καμερουνέζο που είναι δυο μήνες εκτός.