Αρης: Μπήκε μετά από τρεις μήνες ο Σαβέριο

Αρης: Μπήκε μετά από τρεις μήνες ο Σαβέριο

Αλέξης Σαββόπουλος 17:51 - 08.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:08 - 14.08.2024

Ο 24χρονος Ισπανός ήταν η ευχάριστη είδηση της σημερινής ημέρας αφού επέστρεψε στις προπονήσεις μετά από ένα τρίμηνο. Διαθέσιμος για Βόλο ο Ζουλ. Επαγγελματίας ο Σγούρος.

Ακόμη μια ευχάριστη είδηση είχε η σημερινή προπόνηση του Αρη. Μετά τον Ζουλ, στο κανονικό πρόγραμμα επέστρεψε και ο Κίκε Σαβέριο, μετά απο περίπου τρεις μήνες. Ο Ισπανός έβγαλε όλη την προπόνηση, αλλά δύσκολα θα είναι στη διάθεση του Ακη Μάντζιου για το παιχνίδι με τον Βόλο, αφού απουσιάζει για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα και ο έλληνας τεχνικός θα του δώσει τον χρόνο να είναι απόλυτα έτοιμος μετά τη διακοπή. Αντίθετα ο Ζουλ, που συμπλήρωσε τρεις γεμάτες προπονήσεις, χωρίς ενοχλήσεις θα είναι στην αποστολή, προσθέτοντας μετά από καιρό μια λύση στη θέση του αμυντικού χαφ.

Στο μέτωπο των τραυματιών, Λούκας Ρουπ, Ντομαγκόι Πάβιτσιτς και Γιώργος Δεληζήσης συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα.

Να υπενθυμίσουμε ότι στην αναμέτρηση με την ομάδα του Βόλου θα απουσιάσει ο Φαμπιάνο Λέισμαν, ο οποίος συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του.

Εντωμεταξύ όπω ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ο Ηλίας Σγούρος (πλάγιος αμυντικός, γεννήθηκε στις 28/05/2004), που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής (Κ19), υπέγραψε σήμερα επαγγελματικό συμβόλαιο.