Η ενδεκάδα του Άρη κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου - Βασικός ο Μοντόγια!

Τόλης Τερζής

i

© Intime

Η ενδεκάδα του Άρη κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου - Βασικός ο Μοντόγια!

Αλέξης Σαββόπουλος 20:01 - 10.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:20 - 14.08.2024

Γνωστές έγιναν οι αρχικές επιλογές του Τόλη Τερζή για την εντός έδρας αναμέτρηση του Άρη απέναντι στην Ντιναμό Κιέβου. Φανέλα βασικού πήρε ο Μάρτιν Μοντόγια, ο οποίος θα κάνει το ντεμπούτο του με τους Θεσσαλονικείς.

Μετά την πρόκριση κόντρα στην Αραράτ, ο Άρης καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ντιναμό Κιέβου για να συνεχίσει την πορεία του στην Ευρώπη.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα κοντραριστεί με την Ντιναμό Κιέβου στο Χαριλάου (10/8, 21:15), στο πρώτο ματς της σειράς για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League.

Λίγη ώρα πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης, έγιναν γνωστές οι αρχικές επιλογές του Τόλη Τερζή σε ότι αφορά την ενδεκάδα του Άρη. Κάτω από τα δοκάρια ξεκινάει για ακόμη μία φορά ο Κουέστα, με την τετράδα της άμυνας να αποτελείται από τους Φεράρι, Φαμπιάνο, Οντουμπάτζο και Μοντόγια. 

Ζουλ και Τζούρασεκ θα βρίσκονται στον χώρο της μεσαίας γραμμής, με τον Νταρίντα να πλαισιώνει την τριάδα, ενώ στο πλάι του Μορόν θα είναι οι Πάλμα και Κάρλσον.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Άρη: Κουέστα, Ματαρίτα, Φαμπιάνο, Οντουμπάτζο, Φεράρι, Τζούρασεκ, Νταρίντα, Ζουλ, Πάλμα, Κάρλσον, Μορόν.

Η ενδεκάδα της Ντιναμό Κιέβου: Μπουστσάν, Τίμτσικ, Ποπόφ, Σιρότα, Ντουμπίντσακ, Γιαρμολένκο, Σίντορτσουκ, Σαπαρένκο, Καμπάιεφ, Μπουγιάλσκι, Μπενίτο.