Ο Φατόρε… βάζει πλάτη μέχρι να επιστρέψει ο Βέλεθ
i

©intime

Ο Φατόρε… βάζει πλάτη μέχρι να επιστρέψει ο Βέλεθ

Αλέξης Σαββόπουλος 10:25 - 18.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:54 - 14.08.2024

Ο νεαρός Ισπανός πρόσθεσε μια ακόμη επιλογή στους στόπερ, μέχρι να είναι σε θέση να επιστρέψει ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός, κάτι που δύσκολα θα γίνει πριν τα τέλη Ιανουαρίου.

Ο Άρης, όπως έγραψε το Sportal, έχει αρχίσει ήδη να καταστρώνει δειλά-δειλά τα μεταγραφικά του πλάνα εν όψει Ιανουαρίου. Ο αριθμός των κινήσεων που θα γίνουν, θα εξαρτηθεί από πολλά πράγματα, τον επόμενο ενάμιση μήνα (πορεία ως τότε, επανένταξη Μάνου Γκαρθία, πιθανές αποδεσμεύσεις). Στην παρούσα φάση, δεν φαίνεται να υπάρχει πρόθεση ενίσχυσης στο κέντρο της άμυνας, παρά τον σοβαρό τραυματισμό του Βέλεθ του οποίου η επιστροφή, υπολογίζεται στα τέλη του Γενάρη. Δεν θα είναι διαθέσιμος δηλαδή στον… γεμάτο από πολλά και σημαντικά παιχνίδια τον πρώτο μήνα του νέου χρόνου, αφήνοντας την ομάδα με δυο στόπερ, Μπράμπετς και Φαμπιάνο.

Το κενό θα καλυφθεί, όπως γίνεται από το ξεκίνημα της σεζόν, εκ των έσω. Με τη διαφορά τώρα, ότι στις επιλογές του Μάντζιου έχει προστεθεί, εκτός από τη δοκιμασμένη λύση του Οντουμπάτζο, και ο Φατόρε. Κάτι που ο νεαρός Ισπανός με καταγωγή από την αργεντινή, κέρδισε με το σπαθί του. Τόσο με την καθημερινή δουλειά του στις προπονήσεις, όσο και με την εμφάνισή του στην παρθενική του συμμετοχή στη σεζόν, στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Βόλο. Έστω και αν το δείγμα είναι μικρό και ο 22χρονος δεν έχει τεσταριστεί με πιο δύσκολους αντίπαλους. Ειδικά εφόσον ο προπονητής του Άρη, επιλέξει σε κάποιο παιχνίδι σχηματισμό 3-5-2, ο Φατόρε, κατά πρώτο λόγο και ο Μοντόγια, σε δεύτερο, θα μπορούσε να είναι μια αξιόπιστη επιλογή.

Ο Μάντζιος, είναι πολύ ικανοποιημένος από την στοχοπροσήλωση του νεαρού αμυντικού και είναι βέβαιο ότι θα πάρει χρόνο στο ροτέισον, ανάλογα με τις ανάγκες που θα προκύψουν στα επόμενα παιχνίδια.