Άρης: Ο Μαντσίνι… ορίζει τις εξελίξεις
i

Ντάνιελ Μαντσίνι / © Intime

Άρης: Ο Μαντσίνι… ορίζει τις εξελίξεις

Αλέξης Σαββόπουλος 09:10 - 23.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:00 - 20.08.2024

Συνεχίζεται η διαπραγμάτευση με τον Aργεντινό ακραίο επιθετικό, που δεν έχει ακόμη συμφωνήσει στο κομμάτι που αφορά τον ίδιο σχετικά με την μετακίνηση στον Ολυμπιακό.

Από τον Ολυμπιακό μάλλον βιάστηκαν να τελειώσουν από χθες τη μεταγραφή του Μαντσίνι, «πατώντας» προφανώς στο γεγονός ότι η πρόταση που έχουν καταθέσει είναι καλύτερη από εκείνη της Ρωσικής ομάδας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η πρόταση του Ολυμπιακού ξεπερνάει το 1,5 εκ ευρώ και είναι στα οικονομικά θέλω του Άρη.

Υπάρχει όμως και η πλευρά του παίκτη που πλέον καθορίζει τις εξελίξεις αφού πρέπει να συμφωνήσει και αυτή για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση. Μέχρι χθες το βράδυ αυτό δεν είχε συμβεί παρότι υπήρχαν επαφές ανάμεσα στις δυο πλευρές. Ο Μαντσίνι δεν είναι αρνητικός στην μετακίνησή του, το αντίθετο μάλιστα, αλλά θέλει να εξασφαλίσει και τους καλύτερους οικονομικούς όρους στο συμβόλαιό του, κάτι που είναι ανεξάρτητο από την επικείμενη συμφωνία των δυο ομάδων μεταξύ τους. Επιθυμία πάντως αμφότερων των πλευρών είναι το θέμα να μην γίνει σήριαλ και να τελειώσει άμεσα…