Άρης: Ο Ματέο λύνει τα χέρια του Τερζή

Ματέο Γκαρσία

i

Ματέο Γκαρσία/©Intime

Άρης: Ο Ματέο λύνει τα χέρια του Τερζή

Αλέξης Σαββόπουλος 09:25 - 03.03.2023 / Ανανεώθηκε: 18:10 - 14.08.2024

Ο Αργεντινός αναμένεται να επιστρέψει στον άξονα καλύπτοντας το κενό του τραυματία Ρουπ. Φαβορί ο Ιτούρμπε για τις πλευρές.

Η λήξη συναγερμού με τον Ματέο Γκαρσία που τραυματίστηκε στον αγώνα με τον Ατρόμητο στο λαγόνιο και αντικαταστάθηκε, λύνει ταυτόχρονα και τα χέρια του Τόλη Τερζή εν όψει του αγώνα με την Λαμία την Κυριακή. Κι αυτό γιατί θα απουσιάσει ο Ρουπ που υπέστη θλάση, χαλώντας την τριάδα των χαφ που λειτούργησε εξαιρετικά στις δυο νίκες με ΟΦΗ και Ατρόμητο.

Ο προπονητής του Άρη καλείται να βρει τον παίκτη που θα καλύψει το κενό του Γερμανού και ο Ματέο φαντάζει η ιδανικότερη επιλογή, λόγω των χαρακτηριστικών που διαθέτει αλλά και της εξαιρετικής κατάστασης που βρίσκεται εσχάτως. Άλλωστε μέχρι πρόσφατα και ιδίως με Πάρντιου, αγωνιζόταν αγωνιζόταν κατά βάση στον άξονα και μόνο κατά ανάγκη στις πτέρυγες.

Η μετατόπιση του Ματέο στα χαφ θα οδηγήσει και σε μια ακόμη αναγκαστική αλλαγή στο βασικό σχήμα. Την χρησιμοποίηση του Ιτούρμπε μαζί με τον Πάλμα στις πλευρές της επίθεσης.

Γενάρης 2023… όπως 2019
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:30 - 02.03.2023

Γενάρης 2023… όπως 2019

Οι φετινές χειμερινές μεταγραφές του Άρη θυμίζουν έντονα τις πετυχημένες προσθήκες πριν από τέσσερα χρόνια που μνημονεύονται ακόμη και σήμερα.