Ο Μορόν πήρε την... ελευθέρας του κι έρχεται για τον Άρη, ανακοινώνεται ο Κάρλσον

Λορέν Μορόν

i

Photo by Fran Santiago/Getty Images/Ideal Images

Ο Μορόν πήρε την... ελευθέρας του κι έρχεται για τον Άρη, ανακοινώνεται ο Κάρλσον

Αλέξης Σαββόπουλος 09:38 - 18.07.2023 / Ανανεώθηκε: 09:38 - 18.07.2023

Ο Λορέν Μορόν πήρε την.. ελευθέρας του κι δρομολογούνται οι τελικές εξελίξεις για να φορέσει τη φανέλα του Άρη. Εντός της ημέρας (18/08) ανακοινώνεται ο Κάρλσον.

Ο Άρης είχε καταφέρει εδώ και μέρες να έρθει σε συμφωνία με την Μπέτις για την φόρμουλα αποδέσμευσης του 29χρονου Ισπανού και απέμενε μόνο η συγκατάθεση του παίκτη που βρίσκεται με την αποστολή της ισπανικής ομάδας στη Γερμανία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Τελικά μετά από αρκετές μέρες επαφών ανάμεσα στις δυο πλευρές, σήμερα επήρθε οριστική συμφωνία με τον παίκτη που θα φοράει τη φανέλα του Άρη για τα επόμενα δύο χρόνια.

Μάλιστα, ο Μορόν συναντήθηκε την Δευτέρα (17/07) με τους ανθρώπους της Μπέτις, πήρε την ελευθέρας του κι έρχεται για τους «κίτρινους». Πλέον απομένει να «κλειδώσει» το πότε ο Ισπανός επιθετικός θα επιβιβαστεί στο αεροπλάνο για τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να επικυρωθεί και τυπικά η μεταγραφή.

Μέσα στη μέρα ανακοινώνεται ο Κάρλσον

Η μεταγραφή του Νταβίντ Κάρλσον έχει ολοκληρωθεί στον Άρη. Ο 29χρονος Σουηδός β, θα ανακοινωθεί εντός της ημέρας (18/07), αφού οι Θεσσαλονικείς έχουν πλέον στα χέρια τους κάποια έγγραφα από την ομάδα του στην Ιαπωνία την Ουράβα. 

Ο παίκτης, ο οποίος ήρθε την Κυριακή (16/07) στη Θεσσαλονίκη, έφυγε για Σουηδία, ώστε να τακτοποιήσει τις υποθέσεις του, να πάρει τα πράγματά του και επέστρεψε οικογενειακώς, προκειμένου να ξεκινήσει προπονήσεις με τον Άρη υπό τις οδηγίες του Απόστολου Τερζή.