Ο… σκασμένος Ρουπ και η επόμενη μέρα
i

Λούκας Ρουπ/©Intime

Ο… σκασμένος Ρουπ και η επόμενη μέρα

Αλέξης Σαββόπουλος 12:57 - 01.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:28 - 14.08.2024

«Τρελαμένος» ο Γερμανός από την ατυχία του που δεν του επιτρέπει να υλοποιήσει τον στόχο που είχε όταν αποφάσιζε να έρθει στον Άρη. Τα δεδομένα για την επόμενη μέρα του 32χρονου μέσου.

Οι ειδήσεις που έφτασαν από τη Γερμανία για τη σοβαρότητα του τραυματισμού του Λούκας Ρουπ και την εξαιρετική πλέον πιθανότητα να χάσει ολόκληρο τον πρώτο γύρο των πλει οφ, δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν και κάποια νέα δεδομένα αναφορικά με την επόμενη δική του μέρα στον Άρη. Ο Γερμανός είναι σκασμένος στην κυριολεξία από την ατυχία του, αφού ερχόμενος στην ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε ένα αποκλειστικό στόχο.

 Να πάρει παιχνίδια και αγωνιστικό ρυθμό που του έλλειψε, μιας και ήταν δίχως ομάδα το πρώτο μισό της σεζόν. Και με το καλημέρα, η ποιότητά του φανέρωσε ότι αυτό θα συνέβαινε. Αυτός ήταν και ο λόγος άλλωστε που ο 32χρονος μέσος συμφώνησε να πάρει ένα συμβολικό ποσό για αυτό το εξάμηνο, βάζοντας ξεκάθαρα σε δεύτερη μοίρα το οικονομικό, ώστε να μπορεί, το καλοκαίρι να συζητήσει σε νέα βάση, είτε με τον Άρη είτε με οποιαδήποτε άλλη ομάδα.

Όλα αυτά στην παρούσα φάση για τον άτυχο Ρουπ… πάνε περίπατο. Στόχος του από εδώ και πέρα είναι- αφού αποθεραπευτεί με τη βοήθεια και ειδικών ενέσεων- να προλάβει τουλάχιστον μετά το Πάσχα κάποια παιχνίδια και στη συνέχεια να επανεκτιμηθούν τα δεδομένα και από τις δυο πλευρές. Ήδη ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα, έχει ενημερωθεί, μίλησε με τον παίκτη και τον ατζέντη του και η όποια κουβέντα μετατίθεται για το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, διάστημα κατά το οποίο θα αξιολογηθούν μια-μια όλες οι περιπτώσεις. 

Ο Ρουπ την Κυριακή (02/04) θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη αλλά με δεδομένο ότι δεν πρόκειται να προλάβει κανένα από τα τρία παιχνίδια πριν από τη διακοπή, δεν αποκλείεται να μεταβεί εκ νέου στη Γερμανία για να τον παρακολουθεί ο γιατρός του και να συνεχίσει την ειδική θεραπεία.