Οι αλλαγές στην άμυνα και ο παίκτης πίσω από τον Μορόν
i

©intime

Οι αλλαγές στην άμυνα και ο παίκτης πίσω από τον Μορόν

Αλέξης Σαββόπουλος 10:01 - 30.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:06 - 14.08.2024

Διαφορετικός ο αντίπαλος για την ομάδα της Θεσσαλονίκης (Κηφισιά) αλλά σταθερή η υποχρέωση της νίκης. Ποια τα πλάνα του Μάντζιου.

Ο Άρης υποδέχεται την Κηφισιά την Κυριακή, στο τρίτο παιχνίδι μέσα σε διάστημα επτά ημερών και ο Άκης Μάντζιος καλείται και πάλι να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του και να τα προσαρμόσει στις απαιτήσεις της αναμέτρησης με την αθηναϊκή ομάδα. Λόγω του χαρακτήρα must win που έχει το παιχνίδι στο Βικελίδης, ο προπονητής του Άρη λογικά θα πάει σε μία πιο επιθετική τακτική, με πιθανές αλλαγές προσώπων στο αρχικό σχήμα.

Η μια σίγουρη αλλαγή θα είναι στην άμυνα αφού ο Μπράμπετς είναι αμφίβολος και δύσκολα θα ρισκάρει τη συμμετοχή του ο Έλληνας τεχνικός, με τον Βέλεθ να παίρνει τη θέση του, αλλά μάλλον δεν θα είναι η μοναδική. Ο Φεράρι που δεν αγωνίστηκε καθόλου στο Φάληρο λόγω ενός προβλήματος στη φτέρνα, φαίνεται ότι θα επιστρέψει στο βασικό σχήμα, ενώ ο Οντουμπάτζο έχει το προβάδισμα έναντι του Μοντόγια για τα δεξιά.

Στα χαφ οι δυο σίγουροι είναι ο Νταρίντα με τον Βερστράτε και αναζητείται ο παίκτης που θα συνδέσει την μεσαία με την επιθετική γραμμή. Μια επιλογή είναι ο Σαμόρα εκτός και αν ο Μάντζιος προτιμήσει τον Πάρντο. Στα άκρα της επίθεσης οι Σουλεϊμάνοφ και Μενέντες έχουν προβάδισμα έναντι του Κάρλσον, με τον Μορόν φυσικά στην κορυφή της επίθεσης.