Άρης: Οι απουσίες γεννούν ευκαιρίες
i

@intime

Άρης: Οι απουσίες γεννούν ευκαιρίες

Αλέξης Σαββόπουλος 09:52 - 02.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:17 - 14.08.2024

Τα συσσωρευμένα προβλήματα δοκιμάζουν το βάθος του ρόστερ και είναι πιθανό να ανασύρουν παίκτες όπως ο Βαλεντίνο Φατόρε.

Τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που ταλαιπωρούν τον Άρη σε συνδυασμό με τις τιμωρίες που ήδη έχουν αρχίσει να χτυπούν την πόρτα (ο Φαμπιανο ήταν ο πρώτος που συμπλήρωσε τις τρεις και θα εκτίσει την μια αγωνιστική με τον Βόλο) ενώ στο όριο βρίσκονται Μορόν, Φεράρι και Βερστράτε, εκτός από το ότι στερούν από τον Μαντζιο εναλλακτικές λύσεις, θα δοκιμάσουν και το βάθος του πάγκου. 

Ο προπονητής του Άρη, έχει μείνει με δυο μόνο διαθέσιμους παίκτες στα δυο άκρα της άμυνας, Φεράρι και Μοντόγια, ενώ το πρόβλημα στους στόπερ είναι διαχρονικό. 

Αμφότερα τα κενά είναι πιθανό να κληθούν να καλύψουν παίκτες που έχουν από ελάχιστο ως καθόλου χρόνο συμμετοχής. Ένας από αυτούς είναι και ο Βαλεντίνο Φατόρε. Ο νεαρός Ισπανός μπακ που δεν έχει αγωνιστεί ούτε λεπτό μέχρι σήμερα, όντας η 3η επιλογή στο δεξί άκρο της άμυνας, πίσω από Οντουμπάτζο και Μοντόγια

Ο Ισπανός, παρότι άφαντος αγωνιστικά ως τώρα, δεν έχει σταματήσει να προσπαθεί στις προπονήσεις, δεν το βάζει κάτω, περιμένοντας στωικά μια ευκαιρία. Η οποία με τα συσσωρευμένα προβλήματα δεν αποκλείεται να του δοθεί από τον Μάντζιο. Είτε αν παραστεί ανάγκη στα δυο άκρα της άμυνας ή ακόμη και ως στόπερ, υπήρχε προϋποθέσεις. Οι απουσίες γεννούν ευκαιρίες, το ζήτημα είναι αυτός που την πάρει να την αξιοποιήσει κιόλας….