Αρης: Ολοι οι ετοιμοπόλεμοι μέσα για Πανσερραϊκό
i

@intime

Αρης: Ολοι οι ετοιμοπόλεμοι μέσα για Πανσερραϊκό

Αλέξης Σαββόπουλος 19:39 - 20.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:36 - 14.08.2024

Με έξι σημαντικές απουσίες η αποστολή του αυριανού αγώνα κόντρα στην ομάδα των Σερρών. Επιστροφή για Τζούρασεκ μετά από 1,5 μήνα.

Με τα γνωστά προβλήματα και ένα νέο πρόσωπο, τον Σαμόρα που επέστρεψε απο τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Νέων της Κόστα Ρίκα, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Αρη για τον εντός έδρας αγώνα με τον Πανσερραϊκό (21/10), στο πλαίσιο της 8ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Ο Ακης Μάντζιος δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Rupp, Saverio, Jean Jules Mvondo, Fran Velez, Manu Garcia και Δεληζήση, αλλά έχει στη διάθεσή του μετά απο καιρό τον Νέβεν Τζούρασεκ που εκτός απροόπτου θα βρίσκεται και στην ενδεκάδα.

Αναλυτικά η αποστολή του αρη για το αυριανό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης (20:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:Cuesta, Χουτεσιώτης, Montoya, Odubajo, Fattore, Ferrari, Matarrita, Fabiano Leismann, Brabec, Darida, Verstraete, Djurasek, Pavicic, Doukoure, Pardo, Menendez, Moberg Karlsson, Suleymanov, Loren Moron, Zamora, Χριστοδουλόπουλος, Παναγίδης.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας!

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας!

Η κληρωτίδα έβγαλε σούπερ ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος. ΑΕΚ-Άρης το άλλο δυνατό ζευγάρι. Ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Βόλο. Αναλυτικά το μονοπάτι μέχρι τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.