Αρης: Οταν σκοράρει ο Νταρίντα, ο Αρης συνήθως κερδίζει
i

@intime

Αρης: Οταν σκοράρει ο Νταρίντα, ο Αρης συνήθως κερδίζει

Αλέξης Σαββόπουλος 17:33 - 14.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:59 - 14.08.2024

Ο Τσέχος έφτασε τα έξι γκολ με τη φανέλα του Αρη και στα πέντε παιχνίδια απο τα έξι που έχει σκοράρει, η ομάδα έφυγε νικήτρια από το γήπεδο.

Η αλήθεια είναι ότι άργησε λίγο να βρει δίχτυα. Με βάση αυτά που μας έδειξε στο περσινό πρώτο γου εξάμηνο με τη φανέλα του Αρη ο Βλάντιμιρ Νταρίντα, περιμέναμε ότι θα είχε ανοίξει νωρίτερα λογαριασμό. Το έκανε στο Βόλο και το πανηγύρισε έξαλα, γιατί ήταν φανερό ότι το έψαχνε πολύ. Το ήθελε αλλά δεν του έβγαινε. Ισως να τον βοήθησε το γεγονός ότι ο Μάντζιος τον χρησιμοποίησε λίγο πιο μπροστά ώστε να εκμεταλλευτεί την ευχέρεια που έχει ο Τσέχος να πατάει περιοχή και να απειλεί. Το γκολ που σφράγισε το πρώτο διπλό του Αρη στη σεζόν, είναι πιθανό να ξεμπλοκάρει τον έμπειρο μέσο, τα γκολ του οποίου τα έχει ανάγκη το σύνολο του Μάντζιου, ειδικά από τη στιγμή που δεν έχει πάρει ακόμη σκορ από παίκτες που περίμενε, όπως ο Κάρλσον ή ο Μενέντες.

Σεφτέ στις νίκες ο Άρης εκτός έδρας – Καθάρισε τον Βόλο με Μορόν και Νταρίντα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:55 - 11.11.2023

Σεφτέ στις νίκες ο Άρης εκτός έδρας – Καθάρισε τον Βόλο με Μορόν και Νταρίντα

Ο Άρης στο πέμπτο ματς μακριά από το σπίτι του λύγισε 2-0 τον Βόλο με γκολ στο δεύτερο ημίχρονο των Μορόν, Νταρίντα κι ανέβηκε στην πέμπτη θέση. Παραμένει ουραγός και σε δύσκολη θέση η ομάδα της Μαγνησίας.

Την ίδια ώρα υπάρχει ένα αξιοπρόσεκτο στατιστικό γεγονός… Ο Νταρίντα με το τέρμα που σημείωσε στον Βόλο έφτασε τα έξι με τη φανέλα του Άρη και όταν αυτός σκοράρει, ο Αρης συνήθως κερδίζει. Συνέβη στα πέντε από τα έξι προηγούμενα παιχνίδια που βρήκε δίχτυα και οι κιτρινόμαυροι έχουν κερδίσει. Από τα έξι γκολ τα δυο τα πέτυχε στο Πανθεσσαλικό με αντίπαλο τον Βόλο. Ο Νταρίντα έχει επίσης σκοράρει στη νίκη του ΟΦΗ με 0-3 στην Κρήτη, και στις εντός έδρας νίκες με Ατρόμητο και Γιάννινα. Μοναδικό ματς που πέτυχε γκολ και η ομάδα του έχασε ήταν στην ήττα με 3-2 από τον ΠΑΟΚ.