Άρης: Πάλι ατομικό ο Ρουπ
i

Λούκας Ρουπ/©intime

Άρης: Πάλι ατομικό ο Ρουπ

Αλέξης Σαββόπουλος 15:52 - 28.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:33 - 14.08.2024

Εκτός προπόνησης και πάλι ο Γερμανός μέσος που πάει όσο πιο συντηρητικά γίνεται για να είναι 100% έτοιμος με Παναθηναϊκό.

Εκτός προπόνησης για μια ακόμη μέρα έμεινε ο Λούκας Ρουπ. Ο Γερμανός ακολούθησε πάλι ατομικό πρόγραμμα καθώς αισθάνεται ακόμη μια μικρή ενόχληση και θα πάει όσο πιο συντηρητικά γίνεται ώστε να ελαχιστοποιήσει τον κίνδυνο υποτροπής. Ουσιαστικά, η κατάστασή του θα εκτιμάται καθημερινά και ανάλογα πως αισθάνεται θα αρχίσει να παίρνει κομμάτια της προπόνησης, ώστε τουλάχιστον να είναι στην αποστολή για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, προκειμένου να πάρει ξανά κάποια λεπτά συμμετοχής μετά από σχεδόν ένα μήνα.

Γίνεται πλέον φανερό ότι στόχος του Ρουπ και του ιατρικού τιμ του Άρη, είναι να είναι απόλυτα έτοιμος στον εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό που είναι προγραμματισμένος για την επόμενη Τετάρτη. Στην αυριανή προπόνηση, εκτός απροόπτου θα έχουν επιστρέψει ήδη οι πρώτοι διεθνείς (Μπράμπετς, Μαζικού).

«Ένα τρελοκομείο στην Ελλάδα»: Αφιέρωμα κροατικής ιστοσελίδας στη Super League και τη «μάχη» του τίτλου
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:33 - 27.03.2023

«Ένα τρελοκομείο στην Ελλάδα»: Αφιέρωμα κροατικής ιστοσελίδας στη Super League και τη «μάχη» του τίτλου

Με αναφορά στη συνάντηση των παραγόντων, στους ξένους διαιτητές και στην κούρσα της κορυφής, η κροατική ιστοσελίδα «Index» έκανε εκτενές αφιέρωμα στο φετινό πρωτάθλημα της Super League.