Μάντζιος: «Δίκαιο το αποτέλεσμα, τα παιδιά έδωσαν την ψυχή τους μέχρι το τελευταίο λεπτό»

Άκης Μάντζιος

i

@ Intime

Μάντζιος: «Δίκαιο το αποτέλεσμα, τα παιδιά έδωσαν την ψυχή τους μέχρι το τελευταίο λεπτό»

Sportal newsroom 22:52 - 21.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:34 - 14.08.2024

Ο Άκης Μάντζιος, μίλησε στην κάμερα της NOVA μετά τη λήξη της αναμέτρησης του Άρη με τον Πανσερραϊκό και τη νίκη της ομάδας του με γκολ στο τέλος και δήλωσε πως το αποτέλεσμα ήταν απόλυτα δίκαιο.

Ο Άρης έφτασε μία ανάσα από μία ακόμα γκέλα εντός έδρας και την εσωστρέφεια. Οι Θεσσαλονικείς είχαν την ισοπαλία εντός έδρας με την Κηφισιά και υποδέχθηκαν τον Πανσερραϊκό, μία ακόμα ομάδα που ανέβηκε φέτος στην κατηγορία. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου για 80’ λεπτά ταλαιπωρούσε τη μπάλα και τον κόσμο της κόντρα στον μαχητικό, αλλά όχι απειλητικό επιθετικά Πανσερραϊκό.

Ο Άρης, όμως, μετά το 80’ ξύπνησε, έψαξε το γκολ επίμονα, με κάθε τρόπο, έχασε τα άχαστα και πριν μετρήσει μία ακόμα απώλεια βαθμών, ήρθε ο λυτρωτής Φαμπιάνο. Ο Βραζιλιάνος, ο οποίος είναι εξαιρετικός στις στατικές φάσεις με τρομερή κεφαλιά, σε κόρνερ του επίσης θετικού Σουλεϊμάνοφ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και χάρισε μία σημαντική νίκη στην ομάδα του με 1-0.

Ο προπονητής του Άρη, Άκης Μάντζιος, μίλησε μετά τη λήξη της αναμέτρησης και ανέφερε ότι η ψυχή των παικτών του και η ώθηση του κόσμου βοήθησαν την ομάδα να φτάσει στο πολυπόθητο «τρίποντο».

Οι δηλώσεις του Άκη Μάντζιου

«Συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί δώσανε την ψυχή τους μέχρι το τελευταίο λεπτό. Η διακοπή μας βοήθησε να έχουμε καλύτερη εικόνα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε καλό ρυθμό και ηρεμία, αγχωθήκαμε.

Είναι δίκαιο αποτέλεσμα γιατί στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού κάναμε πολλές ευκαιρίες. Συγχαρητήρια στον κόσμο που μας στήριξε μέχρι και το τελευταίο λεπτό».