Αρης: Παραμένουν αμφίβολοι Νταρίντα και Τζούρασεκ- Άρρωστος ο Κάρλσον
i

©intime

Αρης: Παραμένουν αμφίβολοι Νταρίντα και Τζούρασεκ- Άρρωστος ο Κάρλσον

Αλέξης Σαββόπουλος 15:42 - 20.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:22 - 14.08.2024

Με αρκετά προβλήματα η προετοιμασία του Άρη εν όψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό. Στη Γερμανία ο Ρουπ.

Πέντε παίκτες παραμένουν εκτός προπόνησης του Άρη, μερικοί εκ των οποίων δεν προλαβαίνουν σίγουρα τον αγώνα της Κυριακής με τον Παναιτωλικό και άλλοι είναι αμφίβολοι.

Εκτός θα είναι ο μακροχρόνια απών Κίκε Σαβέριο, καθώς και ο Ρουπ, που όπως έγραψε το Sportal, έφυγε για τη Γερμανία ώστε να εξεταστεί και από τον προσωπικό του γιατρό. Αμφίβολοι παραμένουν οι Νταρίντα, Τζούρασεκ και ο Κάρλσον που ταλαιπωρείται από ίωση. Αναλυτικά όπως αναφέρει και το ενημερωτικό της ΠΑΕ: «Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Άρη (ασκήσεις δύναμης και παιχνίδια μικρών σχέσεων και χώρων). Οι Βλάντιμιρ Νταρίντα και Κίκε Σαβέριο έκαναν θεραπεία και ατομικό, ενώ ο Νέβεν Τζούρασεκ, από την πλευρά του, ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας. Εκτός προπόνησης έμεινε και σήμερα ο Νταβίντ Μόμπεργκ Κάρλσον, λόγω ίωσης. Ο Λούκας Ρουπ, που εξετάστηκε από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας μας, πήρε άδεια και μετέβη στη Γερμανία, προκειμένου να εξεταστεί και από τον γιατρό, που του έκανε την αρχική επέμβαση στο γόνατο.

Αύριο, Πέμπτη, το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό (24/09, 17:30), στο πλαίσιο της 5ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League»”