Αρης: Παράταση στην επιστροφή του Μάνου Γκαρθία
i

@intine

Αρης: Παράταση στην επιστροφή του Μάνου Γκαρθία

Αλέξης Σαββόπουλος 08:54 - 04.10.2023 / Ανανεώθηκε: 13:00 - 14.08.2024

Ο Ισπανός θα παραμείνει για λίγες ακόμη μέρες στην Ισπανία και δεν θα ακολουθήσει την αποστολή στην Πτολεμαϊδα. Για Νοέμβριο και… βλέπουμε η επιστροφή του στις προπονήσεις.

Αδιευκρίνιστο παραμένει ακόμη πότε ακριβώς θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη ο Μάνου Γκαρθία, αλλά κυρίως πότε ακριβώς θα μπορεί να τεθεί στη διάθεση του Ακη Μάντζιου. Το σίγουρο είναι ότι ο Ισπανός θα παραμείνει για ακόμη λίγες μέρες στην πατρίδα του, συνεχίζοντας το πρόγραμμα αποθεραπείας από την ρήξη πρόσθιου χιαστού που υπέστη στη ρεβάνς του επαναληπτικού κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό τον περασμένο Ιανουάριο και δεν θα ακολουθήσει την αποστολή στην Πτολεμαϊδα, αφού δεν μπορεί ακόμη να ενταχθεί ούτε καν σε ένα κομμάτι των προπονήσεων.

Ο 25χρονος μέσος στο τέλος της εβδομάδας θα μπει στον 9ο μήνα μετά την επέμβαση στις επτά Φεβρουαρίου. Ο Ισπανός που συχνά-πυκνά ανεβάζει φωτογραφίες από το γήπεδο που συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα, έχοντας βάλει πλέον και μπάλα, πιθανότατα θα επιστρέψει στη χώρα μας την επόμενη εβδομάδα προκειμένου να τον δει και ο νέος γιατρός του Αρη, Γιάννης Χρίστου και να ενημερωθεί για την πορεία της αποθεραπείας που έγινε εξ ολοκλήρου στην Ισπανία και να προσδιοριστει το πότε περίπου θα είναισε θέση να μπει στις προπονήσεις αρχικά και σιγά-σιγά και στους αγώνες.

Με τα δεδομένα που υπάρχουν πάντως αυτή τη στιγμή, το πιθανότερο είναι ότι ο Γκαρθία θα είναι έτοιμος να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, κάποια στιγμή μέσα στον Νοέμβριο. Ο Μάνου Γκαρθία, είναι αλήθεια ότι έλλειψε πολύ από τον Άρη για τον οποίο αποτελεί την ακριβότερη μεταγραφή και επένδυση που έγινε τα τελευταία χρόνια και το κενό του στη θλεση “10” δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να το καλύψει κάποιος απο το υπάρχον ρόστερ.