Παρουσία του Άρη η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης
i

© Άρης

Παρουσία του Άρη η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:59 - 08.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:38 - 14.08.2024

Περίπτερο στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης θα έχει ο Άρης, το οποίο θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων happening και μπουτίκ με τις φανέλες τις ομάδας.

Η 87η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης αναμένεται να ανοίξει τις πύλες της το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου στις 10 το πρωί και σε αυτή θα δηλώσει παρουσία ο Άρης. Πιο αναλυτικά, οι «κίτρινοι» θα έχουν περίπτερο στη ΔΕΘ, όπως ανακοίνωσε η ομάδα, στο οποίο θα περιλαμβάνεται μεταξύ άλλων και η μπουτίκ με τις εμφανίσεις του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άρη:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα δώσει -και- φέτος το «παρών» στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, το κορυφαίο γεγονός της πόλης, με δικό της περίπτερο.

Το περίπτερο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα βρίσκεται στον υπαίθριο χώρο Β7 Stand 1.

Κατά το διάστημα της λειτουργίας του έχουν προγραμματιστεί διάφορα happenings, όπως εκδηλώσεις για μικρά παιδιά, ενώ έχει προγραμματιστεί και η παρουσία της ποδοσφαιρικής ομάδας (τις επόμενες μέρες θα γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες).

Στο περίπτερο θα λειτουργήσει και η μπουτίκ της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, από την οποία οι επισκέπτες θα μπορούν να προμηθεύονται τα επίσημα προϊόντα της ομάδας μας.

Σας περιμένουμε όλους στο περίπτερό μας από αύριο, Σάββατο (09/09), μέχρι και την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023».

ΔΕΘ: «Συμμεριζόμαστε τη δυσκολία των στιγμών και τον πόνο των ανθρώπων που έχουν πληγεί»

Με αφορμή την κακοκαιρία Daniel και τη ζημιά που προκάλεσε σε αρκετά μέρη της χώρας, η ΔΕΘ εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ανέφερε πως το πρόγραμμα της θα προσαρμοστεί με βάση τα νέα δεδομένα. Αναλυτικά η ανακοίνωση του φορέα:

«Η ΔΕΘ-HELEXPO, κοινωνός της αγωνίας που βιώνει τις τελευταίες ημέρες η χώρα εξαιτίας των καταστροφικών πλημμυρών, συμμερίζεται τη δυσκολία των στιγμών και τον πόνο των ανθρώπων που έχουν πληγεί. 

Ο εθνικός εκθεσιακός φορέας, λαμβάνοντας υπόψη τη δραματική αυτή περίσταση, αλλά και το δεδομένο ότι η 87η ΔΕΘ αποτελεί ένα κορυφαίο εκθεσιακό, επιχειρηματικό και εμπορικό γεγονός, με εκατοντάδες συμμετέχοντες από την Ελλάδα και το εξωτερικό και με μια προηγηθείσα προετοιμασία μηνών, προσαρμόζει τη λειτουργία της Έκθεσης στα νέα δεδομένα, τα οποία επηρεάζουν το πρώτο Σαββατοκύριακο. 

Η 87η ΔΕΘ θα ανοίξει τις πύλες της το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, στις 10:00 και θα συμβαδίσει με τις εξελίξεις. Το ωράριο της Έκθεσης είναι 10:00 με 22:00 τα Σαββατοκύριακα και 16:00 με 22:00 τις καθημερινές».