Ψήφος εμπιστοσύνης σε Ενκουλού

Ενκουλού

i

Ενκουλού/©Intime

Ψήφος εμπιστοσύνης σε Ενκουλού

Αλέξης Σαββόπουλος 13:37 - 03.03.2023 / Ανανεώθηκε: 18:09 - 14.08.2024

Ο διεθνής Καμερουνέζος επιβραβεύεται για την καλή του παρουσία στα δυο ματς που κάλυψε το κενό του Φαμπιάνο, διατηρώντας, όπως όλα δείχνουν, τη θέση του στην ενδεκάδα.

Στο ποδόσφαιρο είναι πολλές φορές και θέμα συγκυριών. Τάιμινγκ. Είναι αμέτρητα τα παραδείγματα παικτών που κλήθηκαν να καλύψουν το κενό κάποιου τιμωρημένου ή τραυματία και άρπαξαν την ευκαιρία από τα μαλλιά. Χαρακτηριστική περίπτωση των τελευταίων αγώνων στον Άρη, ο Νικολά Ενκουλού. Ο Καμερουνέζος, κλήθηκε στα ματς με ΟΦΗ και Ατρόμητο να καλύψει το κενό του τιμωρημένου Φαμπιάνο και όχι μόνο μπήκε στα παπούτσια του Βραζιλιάνου, αλλά υπήρξε και καθοριστικός με τις επεμβάσεις του σε κάποια σημεία των αγώνων, αποδεικνύοντας ότι παραμένει μια αξιόπιστη επιλογή στα χέρια του Τερζή.

Παρά το γεγονός ότι ο Φαμπιάνο εξέτισε την ποινή των δυο αγωνιστικών, δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα επιστρέψει στο βασικό σχήμα. Ο προπονητής του Άρη, φαίνεται ότι προσανατολίζεται στο να διατηρήσει τον διεθνή Καμερουνέζο στόπερ στο πλευρό του Μπράμπετς, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να τον επιβραβεύσει για την καλή του παρουσία και συνάμα να εμπεδώσει και το αίσθημα δικαιοσύνης στα αποδυτήρια. Κοινώς, ότι όποιος ανταποκρίνεται και είναι συνεπής, θα ανταμείβεται…