Αρης: Πτολεμαϊδα ή Σόφια για μινι προετοιμασία στη διακοπή
i

@intime

Αρης: Πτολεμαϊδα ή Σόφια για μινι προετοιμασία στη διακοπή

Αλέξης Σαββόπουλος 11:20 - 29.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:08 - 14.08.2024

Αποφασίζουν οι άνθρωποι του Αρη για το αθλητικό κέντρο που θα μεταβεί η ομάδα για περίπου μια εβδομάδα. Προβάδισμα στην Πτολεμαϊδα.

Για τον Αρη, η διακοπή των τριών εβδομάδων που ακολουθεί τον αγώνα της Κυριακής με την Κηφισιά είναι ευεργετική. Το έχει επισημάνει με κάθε τρόπο και ο Ακης Μάντζιος που βλέπει σε αυτό το διάστημα μια καλή ευκαιρία να δουλέψει πάνω στις πολλές και χτυπητές αδυναμίες που υπάρχουν. Σε επίπεδο φυσικής κατάστασης αλλά και σε τακτικό επίπεδο. Για αυτό και από την πρώτη στιγμή ζήτησε, να αξιοποιηθεί καταλλήλως το διάστημα της διακοπής και για μια περίπου εβδομάδα, η ομάδα να μεταβεί σε κέντρο προετοιμασίας ώστε να δουλέψει απερίσπαστη.

Μετά από την αναζήτηση των τελευταίων ημερών, οι άνθρωποι του Αρη κατέληξαν σε δυο αθλητικά κέντρα. Ενα στην Ελλάδα και ένα στο εξωτερικό. Για την Ελλάδα προκρίθηκε η λύση της Πτολεμαϊδας έπειτα απο αυτοψία που έγινε στα γήπεδα και τις εγκαταστάσεις. Οσον αφορά το εξωτερικό, προτάθηκε ένα αθλητικό κέντρο έξω απο τη Σόφια, που εξετάστηκε και το καλοκαίρι. Το πιθανότερο είναι να προτιμηθεί το αθλητικό κέντρο στην Πτολεμαϊδα, λόγω εγγύτητας στη Θεσσαλονίκη, παρότι οι παροχές στη Βουλγαρία είναι πιο άρτιες, αλλά προβληματίζει το ταξίδι πέντε ωρών.

Ο Αρης θα μεταβεί για τη μίνι προετοιμασία στα τέλη της επόμενης εβδομάδας, αφού πρώτα δοθεί τριήμερο ρεπό μετά τον αγώνα με την Κηφισιά, και όταν επιστρέψει θα δώσει και ένα φιλικό, πιθανότα ημέρα Σάββατο (15/10).