Αρης: Τα τέσσερα νέα όπλα του Μάντζιου και το επίπεδο ετοιμότητάς τους.
i

@intime

Αρης: Τα τέσσερα νέα όπλα του Μάντζιου και το επίπεδο ετοιμότητάς τους.

Αλέξης Σαββόπουλος 10:06 - 13.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:32 - 14.08.2024

Βέλεθ, Πάρντο, Σουλεϊμάνοφ και Βερστάτε γεμίζουν το οπλοστάσιο του έλληνα τεχνικού αλλά κανείς τους δεν είναι ακόμη έτοιμος για ενδεκάδα.

Ο Αρης ολοκλήρωσε τις μεταγραφικές του κινήσεις, οι οποίες κάλλιστα μπορούν να χωριστούν σε δυο περιόδους. Μια ως περίπου τα τέλη Ιουλίου, όταν είχαν ήδη γίνει 13 προσθήκες και μια δεύτερη μέχρι προχθές που προστέθηκε ο τελευταίος, ο Βερστράτε. Σύνολο 18. Ουσιαστικά μια καινούργια ομάδα που καλείται να διαχειριστεί ο Ακης Μάντζιος.

Με την επιστροφή στις προπονήσεις και μπαίνοντας στην τελική ευθεία για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ο προπονητής του Αρη έχει αμέσως-αμέσως συν τέσσερις ποδοσφαιριστές που όλοι εν δυνάμει θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως βασικοί. Ρούμπεν Πάρντο, Φράν Βέλεθ, Σαπί Σουλεϊμάνοφ και Μπίργκερ Βερστράτε συνθέτουν μια αρκετά ποιοτική τετράδα ενίσχυσης, σε αμυντική γραμμή, χαφ και εξτρέμ, αυξάνοντας ασφαλώς τις επιλογές του προπονητή του Αρη.

Το ζήτημα είναι πότε, οι τέσσερις τελευταίες αυτές προσθήκες θα ειναι σε θέση να χτυπήσουν την πόρτα της ενδεκάδας, λύνοντας τα χέρια του Μάντζιου. Δηλαδή σε τι επίπεδο ετοιμότητας βρίσκονται, αφού για διάφορους λόγους δεν υπολογίζονταν ή ήθελαν να φύγουν από τις ομάδες τους. Λογικά, ένα διάστημα προσαρμογής, θα το χρειαστούν και αυτό δεν αφήνει και πολλά περιθώρια αισιοδοξίας για τον αγώνα στην Τούμπα. Πιο έτοιμος απο όλους μοιάζει να είναι ο Βέλεθ που έχει και το πλεονέκτημα ότι γνωρίζει το περιβάλλον και ήταν ενεργός στην πρώην ομάδα του στη Σαουδική Αραβία. Σε αρκετά καλή κατάσταση είναι και ο Σουλεϊμάνοφ που, έχασε όμως ένα δεκαήμερο προπονήσεων, μέχρι να οριστικοποιηθεί ο δανεισμός του στον Αρη. Πάρντο και Βερστράτε θα χρειαστούν λίγο χρόνο και σε πρώτη φάση, θα αποτελέσουν λύσεις από τον πάγκο….