Αρης: Το γνωστό πρόβλημα στους στόπερ
i

@intime

Αρης: Το γνωστό πρόβλημα στους στόπερ

Αλέξης Σαββόπουλος 10:02 - 16.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:42 - 14.08.2024

Ηρθε η στιγμή που και ο Μάντζιος έρχεται αντιμέτωπος με την λειψανδρία στους κεντρικούς αμυντικούς, μετά τους τραυματισμούς των Βέλεθ και Δεληζήση.

Στο ποδόσφαιρο είναι κάτι σαν άγραφος νόμος, ότι το πρόβλημα θα σε βρει εκεί που… πονάς. Εκεί που έχεις τις λιγότερες λύσεις. Στον Αρη συνέβη και το καλοκαίρι, το βρίσκει τώρα και ο Μάντζιος μπροστά του. Μιλάμε για την ένδεια που προκύπτει και πάλι στους κεντρικούς αμυντικούς, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Φραν Βέλεθ που εγγχειρίστηκε και θα μείνει τρεις μήνες έξω αλλά και το πρόβλημα στο γόνατο του Δεληζήση, το μέγεθος του οποίου θα φανεί σήμερα.

Και μπορεί ο τελευταίος να μην ήταν ακόμη σε θέση να βοηθήσει αφού υπολειπόταν πολύ σε φυσική κατάσταση, θα μπορούσε όμως κάποια στιγμή να μπει στο ροτέισον του Μάντζιου. Ιδίως αν προέκυπτε μεγάλη ανάγκη. Ο Μάντζιος είναι υποχρεωμένος ως τον Γενάρη να βγάλει το πρόγραμμα που έχει μπροστά του ο Αρης, στην ουσία με δυο ετοιμοπόλεμους στόπερ. Το κλασσικό δίδυμο των Μπράμπετς-Φαμπιάνο με ό, τι ρίσκο και αν αυτό συνεπάγεται. Ο Φαμπιάνο παίζει ανελλιπώς από το ξεκίνημα τη σεζόν, ο μοναδικός που δεν έχει χάσει ούτε δευτερόλεπτο και… κουβαλάει πλέον και δυο κάρτες (με την αλλαγή του κανονισμού στην επόμενη θα χάσει ένα παιχνίδι). Ο Μπράμπετς απο την άλλη, φέτος ξεκίνησε τη σεζόν με τραυματισμό και δεν έχει καταφέρει να βρει ακόμη τις προσαρμογές του, ενώ λείπει συνεχώς και με την Εθνική Τσεχίας, κάτι που του προσθέτει έξτρα επιβάρυνση.

Λογικό και επόμενο ο έλληνας τεχνικός να εύχεται να μην του τύχει κάποιο άλλο απρόοπτο γιατί σε αυτή την περιπτωση θα οδηγηθεί, όπως και ο προκάτοχος του σε λύσεις ανάγκης. Δηλαδή να χρησιμοποιήσει τον Οντουμπάτζο ως κεντρικό αμυντικό…