Αρης: Χωρίς Ρουπ, Τζούρασεκ και με Ολυμπιακό- Τέλος ο Αηδόνης
i

@intime

Αρης: Χωρίς Ρουπ, Τζούρασεκ και με Ολυμπιακό- Τέλος ο Αηδόνης

Αλέξης Σαββόπουλος 18:26 - 26.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:12 - 14.08.2024

Χωρίς εκπλήξεις και με τους γνωστούς απόντες η αποστολή του Αρη για το αυριανό παιχνίδι στο Καραισκάκη. Λύθηκε το συμβόλαιο του Αηδόνη.

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό (27/09), στο πλαίσιο της 6ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Stoiximan Super League της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Η αποστολή που ανακοίνωσε ο Άκης Μάντζιος δεν έχει εκπλήξεις και είναι η ίδια ακριβώς με τον αγώνα κόντρα στον Παναιτωλικό και αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Cuesta, Χουτεσιώτης, Montoya, Odubajo, Ferrari, Matarrita, Fabiano Leismann, Brabec, Fran Velez, Darida, Verstraete, Jean Jules Mvondo, Doukoure, Pardo, Menendez, Moberg Karlsson, Suleymanov, Loren Moron, Zamora, Χριστοδουλόπουλος, Παναγίδης.

Εκτός αποστολής έμειναν για ένα ακόμη παιχνίδι οι Ρουπ, Τζούρασεκ, Σαβέριο (τραυματίες), Πάβισιτς, Φατόρε, Δεληζήσης.

Άρης: Ρουπ… μετά τη διακοπή
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

08:32 - 26.09.2023

Άρης: Ρουπ… μετά τη διακοπή

Ένα οστικό οίδημα στο γόνατο, αφήνει τον Γερμανό εκτός από τα δυο παιχνίδια με Ολυμπιακό και Κηφισιά. Πιθανότατα θα είναι ξανά διαθέσιμος μετά τη διακοπή.

Βραχύβια αποδείχτηκε η παρουσία του Αντώνη Αηδόνη στον Άρη. Ο νεαρός ομογενής στόπερ που ήρθε το περασμένο καλοκαίρι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης ως μια αό τις επιλογές του Ρόμπερτ Παλίκουτσα, έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με τον Άρη, χωρίε να καταγράψει ούτε ένα λεπτό συμμετοχής.