Άρης: Αφήνει Τζόναθαν Σίλβα, πάει για άλλο αριστερό μπακ

Τζόναθαν Σίλβα

i

© IMAGO / Alterphotos

Άρης: Αφήνει Τζόναθαν Σίλβα, πάει για άλλο αριστερό μπακ

Αλέξης Σαββόπουλος 10:00 - 12.07.2024 / Ανανεώθηκε: 10:11 - 12.07.2024

Η καθυστέρηση του αργεντινού στο να απαντήσει στην πρόταση του Άρη, στρέφει τους κιτρινόμαυρους σε άλλες περιπτώσεις για την κάλυψη της θέσης του αριστερού μπακ.

Ο Άρης εγκαταλείπει όπως όλα δείχνουν την περίπτωση του Τζόναθαν Σίλβα της Χετάφε και στρέφεται πλέον σε άλλον αριστερό μπακ. Αιτία η κωλυσιεργία του 29χρονου αργεντινού που ενώ έχει στα χέρια του εδώ και τρεις τουλάχιστον εβδομάδες την πρόταση του Άρη για τριετές συμβόλαιο, δεν έχει απαντήσει ακόμη. Επικαλείται συνεχώς δικαιολογίες ζητώντας παραπάνω χρόνο για να το σκεφτεί, γεγονός που δείχνει ξεκάθαρα ότι εξετάζει και τις άλλες επιλογές του και δεν έχει προτεραιότητα το ελληνικό πρωτάθλημα και τον Άρη.

Για να λέμε και την αλήθεια, αυτό είναι ένα θέμα που το βρίσκουν μπροστά τους οι άνθρωποι του Άρη σε αρκετές μεταγραφικές υποθέσεις τον τελευταίο μήνα. Βλέπουν μια διστακτικότητα από μέρους των ποδοσφαιριστών, αφού φέτος δεν υπάρχει και το δέλεαρ της συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ειδικά από ποδοσφαιριστές με θητεία στο Ισπανικό πρωτάθλημα. Αυτό δυσκολεύει την ολοκλήρωση κάποιων κινήσεων και εν μέρει εξηγεί και την καθυστέρηση στην υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού.

Το διαφαινόμενο ναυάγιο με τον Σίλβα, εκτός και αν αλλάξει στάση ο παίκτης, οδηγεί τους κιτρινόμαυρους στην απόφαση να στραφούν σε άλλες περιπτώσεις για την κάλυψη της θέσης του αριστερού μπακ. Ήδη εξετάζουν 2-3 άλλες περιπτώσεις και θέλουν μέχρι την αναχώρηση για την Ολλανδία να έχουν κλείσει αριστερό μπακ, θέση που έχει ζητήσει επιτακτικά σοβαρή ενίσχυση ο Μάντζιος.