Επίσημο: Στα «κίτρινα» ο Σίντκλεφ

Επίσημο: Στα «κίτρινα» ο Σίντκλεφ

Ελένη Ανδρικοπούλου 14:20 - 10.08.2024 / Ανανεώθηκε: 14:40 - 10.08.2024

Την απόκτηση του 19χρονου Σουηδού γκολκίπερ, Φιλίπ Σίντκλεφ ανακοίνωσε το μεσημέρι του Σαββάτου (10/8) ο Άρης. Ο νεαρός τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας με τους «κίτρινους».

Ποδοσφαιριστής του Άρη είναι κι επίσημα πλέον ο Φιλίπ Σίντκλεφ. Ο 19χρονος Σουηδός τερματοφύλακας, ο οποίος έφθασε χθες στη Θεσσαλονίκη, πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις κι εν συνεχεία υπέγραψε με τους «κίτρινους» πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Επίσημα στην Καλαμάτα ο Παμλίδης - Δανεικός από τον Άρη
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:50 - 10.08.2024

Επίσημα στην Καλαμάτα ο Παμλίδης - Δανεικός από τον Άρη

Ολοκληρώθηκε η μετακίνηση του Γιώργου Παμλίδη από τον Άρη στην Καλαμάτα. Ο 30χρονος επιθετικός, ο οποίος πριν μερικές μέρες ανακοινώθηκε από τους «κίτρινους» θα αγωνίζεται στη «Μαύρη Θύελλα» ως δανεικός από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο νεαρός διεθνής πορτιέρε αναμένεται μάλιστα να πάρει χρόνο συμμετοχής στο αποψινό φιλικό ματς (20:00) κόντρα στη Λαμία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Carl Filip Sidklev με μεταγραφή από την IF Brommapojkarna για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Ο Filip Sidklev γεννήθηκε στις 12 Μαρτίου 2005 στη Στοκχόλμη. Ο 19χρονος τερματοφύλακας ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες της IF Brommapojkarna και έφτασε μέχρι την πρώτη ομάδα τη σεζόν 2022-2023.

Τα τελευταία δύο χρόνια ο Sidklev υπερασπίστηκε 41 φορές την εστία της σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Είναι διεθνής με τις μικρές -ηλικιακά- εθνικές ομάδες της Σουηδίας (U17, U18, U21), ενώ έχει κληθεί και μια φορά στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Ανδρών της σκανδιναβικής χώρας.

Από σήμερα ο Carl Filip Sidklev ανήκει στην οικογένεια του ΑΡΗ.

Välkommen Filip!»

Άρης: Ο Φρίντεκ… σπρώχνει στην έξοδο τον Φεράρι
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:40 - 09.08.2024

Άρης: Ο Φρίντεκ… σπρώχνει στην έξοδο τον Φεράρι

Γιατί ο 32χρονος Τσέχος αριστερός μπακ είναι πολύ πιθανό να σηματοδοτήσει την αποχώρηση του αργεντινού και γιατί οι κιτρινόμαυροι βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις και με ένα ακόμη παίκτη για το αριστερό άκρο της άμυνας.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!