Άρης: Ανοικτή η προπόνηση της Τετάρτης εν' όψει τελικού
i

@intime

Άρης: Ανοικτή η προπόνηση της Τετάρτης εν' όψει τελικού

Αλέξης Σαββόπουλος 17:41 - 20.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:16 - 29.05.2024

Σε κλίμα τελικού μπαίνει ο Αρης. Με παρουσία κόσμου για το κατευόδιο η προπόνηση της Τετάρτης στο Βικελίδης.

Ξημέρωσε εβδομάδα… τελικού. Από σήμερα το μόνο που υπάρχει στο μυαλό όλων στον Αρη είναι ο τελικός Κυπέλλου το ερχόμενο Σάββατο (25/05) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Τίποτα άλλο.

Ομάδα και κόσμος ετοιμάζονται από σήμερα για το μεγάλο ραντεβού του Σαββάτο και για το λόγο αυτό, όπως ανακοίνωσε σήμερα η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, η προπόνηση της Τετάρτης (22/05), που θα πραγματοποιηθεί στο Κλεάνθης Βικελίδης, στις 19:00, θα είναι ανοικτή για τον κόσμο και θα ανοίξουν οι Θύρες 2 και 3.

Με αφορμή αυτό αλλά και την εκπληκτική συμπαράσταση του κόσμου στο παιχνίδι, η ΠΑΕ αναφέρει σχετικά: “Το τελευταίο μας ραντεβού πριν το τελικό για να εμψυχώσουμε τους παίκτες. Όπως ακριβώς έγινε και το βράδυ της Κυριακής μετά το τέλος του αγώνα.ψΕπ’ ευκαιρία, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θέλει να ευχαριστήσει τις χιλιάδες των φιλάθλων μας, που κατέκλυσαν χθες το Κλεάνθης Βικελίδης και έδειξαν σε όλη την Ελλάδα γιατί εμείς είμαστε διαφορετικοί από όλους του άλλους.ψΣυγκλονιστική η ατμόσφαιρα, υποδειγματική η συμπεριφορά όλων. Το ευχαριστώ είναι λίγο.

Ο Άρης για την ισοφάριση: Υποδέχεται τον Προμηθέα στο Game 2 των προημιτελικών του πρωταθλήματος
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

10:41 - 20.05.2024

Ο Άρης για την ισοφάριση: Υποδέχεται τον Προμηθέα στο Game 2 των προημιτελικών του πρωταθλήματος

Στη Θεσσαλονίκη, το βράδυ της Δευτέρας (20/5, 20:15, ΕΡΤ3) ο Άρης θέλει να... απαντήσει στον Προμηθέα να ισοφαρίσει τη σειρά των προημιτελικών της Stoiximan Basket League και να την στείλει σε τρίτο ματς στην Πάτρα.

Στο καθαρό αγωνιστικό, η σημερινή προπόνηση, που έγινε το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (αποθεραπεία για το πρώτο, ενεργοποίηση, ασκήσεις δύναμης κορμού, παιχνίδια μικρών σχέσεων και χώρων για το δεύτερο γκρουπ).

Αύριο, Τρίτη, η προπόνηση θα γίνει το πρωί στο Κλεάνθης Βικελίδης.