Άρης: Από την αρχή η αναζήτηση του δεύτερου τερματοφύλακα
i

©intime

Άρης: Από την αρχή η αναζήτηση του δεύτερου τερματοφύλακα

Αλέξης Σαββόπουλος 15:47 - 17.06.2024 / Ανανεώθηκε: 15:47 - 17.06.2024

Οι δυο στόχοι από την ελληνική αγορά, Χουτεσιώτης και Τσιντώτας χάνονται όπως όλα δείχνουν, και οι κιτρινόμαυροι, ξεκινούν από την αρχή την αναζήτηση του τερματοφύλακα που θα πλαισιώσει τον Κουέστα.

Σε εκ νέου αναζήτηση του δεύτερου τερματοφύλακα που θα πλαισιώσει τον Κουέστα βρίσκεται πλέον ο Άρης αφού και οι δυο περιπτώσεις από την ελληνική αγορά που θα ενίσχυαν και το εγχώριο στοιχείο… κάηκαν. Αρχικά ο Χουτεσιώτης που ήταν η πρώτη προτεραιότητα των κιτρινόμαυρων και είχε και την έγκριση του Άκη Μάντζιου που έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τη φετινή του παρουσία (αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά) έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Ατρόμητο και είναι ζήτημα ωρών να υπογράψει με την ομάδα των Δυτικών Συνοικιών. Ο Χουτεσιώτης περίμενε τις τελευταίες μέρες την πρόταση του Άρη που είχε εκδηλώσει την επιθυμία να τον ανανεώσει, ο ίδιος δεν ήταν αντίθετος σε αυτή την προοπτική, αλλά η κωλυσιεργία των ανθρώπων της ομάδας της Θεσσαλονίκης, τον οδηγεί όπως όλα δείχνουν στον Ατρόμητο.

Ομοίως και ο Παναγιώτης Τσιντώντας, η περίπτωση του οποίου είχε επίσης πέσει στο τραπέζι αφού Μάντζιος και Πλαβούκος τον ξέρουν από την συνεργασία τους στο Λεβαδειακό, αλλά οδεύει στον Αστέρα Τρίπολης. Το αν η καθυστέρηση του Άρη οφείλεται στο γεγονός ότι έχει εντοπιστεί άλλος στόχος για τη θέση του δεύτερου τερματοφύλακα είναι κάτι που θα φανεί το επόμενο διάστημα. Όπως και να έχει ο Άρης έχασε όπως φαίνεται μια ευκαιρία να κλείσει γρήγορα και μάλιστα από την ελληνική αγορά τη θέση του δεύτερου τερματοφύλακα και είναι υποχρεωμένος να αναζητήσει από την αρχή παίκτη για να καλύψει τη θέση.