Αρης: Αποστολή με 24 παίκτες για τα δυο ματς με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ
i

@intime

Αρης: Αποστολή με 24 παίκτες για τα δυο ματς με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ

Αλέξης Σαββόπουλος 21:26 - 26.10.2024 / Ανανεώθηκε: 21:26 - 26.10.2024

Ο Μάντζιος πήρε σχεδόν όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές στην αποστολή για τη δυάδα αγώνων που θα… κρατήσει τον Αρη για πέντε μέρες στην Αθήνα.

Ο Αρης βρίσκεται ήδη στην Αθήνα για ένα… γεμάτο  πενθήμερο στο λεκανοπέδιο αφού εκτός από το αυριανό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ (27//10) υπάρχει και το πρώτο ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ την επόμενη Τετάρτη (30/10) για τη φάση των 16. Η αποστολή δεν θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη μετά το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ αλλά θα παραμείνει στην πρωτεύουσα και θα προπονηθεί εκεί Δευτέρα και Τρίτη και θα επιστρέψει την προσεχή Τετάρτη το βράδυ στη βάση της.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο Ακης Μάντζιος πήρε παραπάνω απο 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή. Για την ακρίβεια στην αποστολή που ανακοινώθηκε συμμετέχουν 24 παίκτες για παν ενδεχόμενο.

Αναλυτικά πρόκειται για τους: Cuesta, Sidklev, Hugo Mallo, Montoya, Frydek, Juankar, Brabec, Fabiano Leismann, Fran Velez, Rose, Darida, Cifuentes, Jean Jules Mvondo, Monchu Rodriguez, Pardo, Manu Garcia, Sisto, Suleymanov, Saverio, Diandy, Zamora, Quaison, Loren Moron, Φετφατζίδης.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Fattore, Παναγίδης, Αγοραστός, Κυριαζής.