Αρης: Άρχισαν οι διπλές προπονήσεις στην Πτολεμαΐδα (pics & vid))
i

©arisfc

Αρης: Άρχισαν οι διπλές προπονήσεις στην Πτολεμαΐδα (pics & vid))

Αλέξης Σαββόπουλος 13:08 - 08.07.2024 / Ανανεώθηκε: 16:40 - 08.07.2024

Ανεβαίνουν οι ρυθμοί με την έναρξη της νέας εβδομάδας για τους ποδοσφαιριστές του Άρη.

Από νωρίς στα… βάσανα σήμερα Δευτέρα για τους ποδοσφαιριστές του Άρη που μπήκαν σε μια εβδομάδα κατά την οποία, ως επί το πλείστων θα γίνονται διπλές προπονήσεις, επικεντρωμένες στο physical κομμάτι. Μετά από μια χαλαρή χθεσινή, αναγνωριστική προπόνηση που έγινε μόνο το απόγευμα, στο αθλητικό κέντρο της Πτολεμαΐδας όπου θα παραμείνει η αποστολή του Άρη ως τις 15 Ιουλίου, σήμερα οι εντάσεις και ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνουν, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η ΠΑΕ.

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη την ερχόμενη Δευτέρα και για λίγες μέρες θα συνεχίσουν το πρόγραμμα στη Θεσσαλονίκη πριν αναχωρήσουν για τις 21 Ιουλίου για την Ολλανδία όπου θα παραμείνουν ως τις 31 του μήνα με δυο φιλικά προετοιμασίας να έχουν ήδη ανακοινωθεί, αυτά με την Άλκμααρ και την Μπρέντα.

Από αύριο στο πρόγραμμα θα ενταχθεί και ο Λίντσεϊ Ρόουζ, ο οποίος από το πρωί περνάει από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και θα ταξιδέψει και αυτός με τη σειρά του στη Πτολεμαΐδα.