Άρης: Άρχισαν οι «ενοχλήσεις» για Σαμόρα
i

Σαμόρα©intime

Άρης: Άρχισαν οι «ενοχλήσεις» για Σαμόρα

Αλέξης Σαββόπουλος 09:09 - 27.06.2024 / Ανανεώθηκε: 09:11 - 27.06.2024

Η παρουσία του νεαρού διεθνή με την Κόστα Ρίκα στο Κόπα Αμέρικα έχει προκαλέσει ήδη το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων. Ποιες οι σκέψεις του Άρη για το επόμενο μετά τον Πάλμα, πρότζεκτ.

Η συμμετοχή του Αλβαρο Σαμόρα στο Κόπα Αμέρικα με την Εθνική ομάδα της Κόστα Ρίκα και το γεγονός ότι ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γκουστάβο Αλφαρο τον έχει στα βασικά του πλάνα, όπως φάνηκε και στην πρεμιέρα της στο τουρνουά κόντρα στη Βραζιλία, έχει ήδη τοποθετήσει τον νεαρό παίκτη, σε περίοπτη θέση στη λίστα αρκετών ομάδων.

Μαζί με την σχετικά καλή χρονιά που έκανε με τον Άρη, στην πρώτη του σεζόν εκτός Κόστα Ρίκα, το όνομά του έχει αρχίσει ήδη να απασχολεί ομάδες σε όλη την Ευρώπη και δεν αποκλείεται αν συνεχίσει να αγωνίζεται βασικός στο Κόπα Αμέρικα και συνδυάσει την παρουσία του εκεί με καλές εμφανίσεις, να έρθουν και οι πρώτες προτάσεις. Ήδη σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportal, οι κιτρινόμαυροι έχουν δεχθεί τις πρώτες κρούσεις για τον Σαμόρα, αλλά με νούμερα που απέχουν παρασάγγας από αυτά που έχει θέσει ως τιμή εκκίνησης το club.

Άρης: Τρεις σίγουρα και βλέπουμε…
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:32 - 26.06.2024

Άρης: Τρεις σίγουρα και βλέπουμε…

Με σημαντικές απουσίες θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα ο Αρης ενώ βρίσκεται σε εκκρεμότητα και η απόφαση για το θέμα της μη παραλαβής των μεταλλίων που ενδέχεται να προκαλέσει ακόμη περισσότερα προβλήματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άρης δεν… καίγεται να παραχωρήσει τον Σαμόρα αφού και μικρό συμβόλαιο έχει και γιατί θεωρούν ότι έχει πολλά περιθώρια εξέλιξης ακόμη που μπορεί να αυξήσουν κι άλλο την χρηματιστηριακή του αξία. Μια ακόμη απαραίτητη αναφορά στην περίπτωση Σαμόρα είναι και το ποσοστό μεταπώλησης που έχει κρατήσει η προηγούμενη ομάδα του Ντεπορτίβο Σαπρίσα.

Ποσοστό αρκετά υψηλό (40%) που θα παίξει κι αυτό το ρόλο του σε μελλοντικές προτάσεις για τον παίκτη, που είναι βέβαιο ότι θα έρθουν. Άλλωστε ο Σαμόρα, μετά τον Πάλμα, λόγω ηλικίας, είναι το αμέσως επόμενο ελπιδοφόρο πρότζεκτ του Άρη, από το οποίο η ομάδα της Θεσσαλονίκης, ευελπιστεί ότι θα καρπωθεί την υπεραξία που ήδη έχει δημιουργηθεί.

⚽️Όλοι Euro LIVE με απευθείας σύνδεση από το πάρτι πρόκρισης των Γεωργιανών!