Ο σκληροτράχηλος Αστέρας τσίμπησε βαθμό από τον Άρη

Ο σκληροτράχηλος Αστέρας τσίμπησε βαθμό από τον Άρη

Γιώργος Σακελλαρίου 22:00 - 31.08.2024 / Ανανεώθηκε: 22:31 - 31.08.2024

Ο Άρης βρήκε πρώτος γκολ με τον Μορόν, αλλά ο Αστέρας με τον Ρεγκίς, ο οποίος είχε σκοράρει και με τον Παναθηναϊκό πήρε τον βαθμό με 1-1. Με δέκα τελείωσαν το ματς οι Αρκάδες.

Ο Άρης μετά τα ματς με Ατρόμητο και Πανσερραϊκό επέστρεψε στο σπίτι του, αλλά ήταν άδειο λόγω τιμωρίας.

Ο Αστέρας μετά τη νίκη στο άδειο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό ηττήθηκε εντός από τον Βόλο και πήγε πάλι να παίξει κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο που δεν είχε τον κόσμο του.

Οι Θεσσαλονικείς προηγήθηκαν με τον εκτελεστή τους Λορέν Μορόν κι έδειχναν ικανοί για το τρίποντο, αλλά οι Αρκάδες ήταν σκληροτράχηλοι και με τον Ρεγκίς, ο οποίος είχε σκοράρει και κόντρα στο τριφύλλι, πήραν τον βαθμό με 1-1, σε ένα αποτέλεσμα που κρίνεται δίκαιο με την εικόνα των δύο ομάδων, ενώ τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες. Ο Άρης, πάντως, φωνάζει για το ακυρωθέν γκολ του Ζαμόρα με το σκορ στο 1-1.

Μέτριο ματς, λίγες ευκαιρίες

Ο Άρης προσπάθησε να πάρει τον έλεγχο, αλλά ο Αστέρας, όπως και στην πρεμιέρα με τον Παναθηναϊκό έκλεισε καλά τους χώρους κι εγκλώβισε τον Μορόν, ο οποίος δεν κατάφερε να φανεί στο πρώτο ημίχρονο.

Στο 7’ ο Παπαδόπουλος έδωσε πέναλτι για χέρι του Φρίντεκ σε κεφαλιά του Ντελί, όμως, η μπάλα βρήκε καθαρά στο σώμα του παίκτη του Άρη και φυσικά κλήθηκε στο VAR κι ακύρωσε την απόφασή του.

Στο 16’ οι Αρκάδες άγγιξαν το γκολ. Ο Ρεγκίς έδωσε στον Μπαρτόλο, αυτός στον Μουνιόθ, ο οποίος πάσαρε στον Καλτσά κι ο Έλληνας εξτρέμ έκανε το δεξί πλασέ εντός περιοχής και η μπάλα «έγλειψε» το δεξί δοκάρι.

Σ’ εκείνο το σημείο ο Άρης ανέβηκε, αλλά δεν κατάφερε να κάνει μεγάλη φάση. Στο 23’ δεξί σουτ του Σιφουέντες εκτός περιοχής, η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ και στο επόμενο λεπτό δεξί σουτ του Μανού Γκαρθία από το όριο της μεγάλης περιοχής, μπλόκαρε ο Παπαδόπουλος. Ο τελευταίος στο 30’ έδιωξε με δυσκολία το δεξί σουτ εκτός περιοχής του Γκαρθία.

Στο 33’ εκτέλεση φάουλ του Σίστο με το δεξί, μπλόκαρε εύκολα ο Παπαδόπουλος και στο 37’ σέντρα του Χουχούμη από αριστερά, δεξί σουτ του Καλτσά στην κίνηση, η μπάλα έφυγε 4-5 μέτρα από το δεξί δοκάρι. Το ημίχρονο έκλεισε με ένα φάουλ στο 45’+1’ του Σίστο με το δεξί, που κατέληξε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Εκτελεστής ο Μορόν

Ο Μάντζιος αντικατέστησε στο ημίχρονο τον τραυματία Μάγιο με τον Μοντόγια κι ο τελευταίος έγραψε ασίστ.

Ο Αστέρας, ωστόσο, ξεκίνησε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο και στο 51’ ο Καστάνο είχε αδύναμο πλασέ στα χέρια του Κουέστα. Ο τελευταίος στο 52’ μπλόκαρε και το αριστερό σουτ του Χουχούμη εκτός περιοχής.

Ο Άρης πήρε κατόπιν τον έλεγχο και στο 63’ στην πρώτη του φάση στο δεύτερο 45λεπτο άνοιξε το σκορ με τον συνήθη ύποπτο. Ο Σίστο έδωσε στον Μοντόγια, αυτός μπήκε από δεξιά και γύρισε στον Μορόν, ο οποίος από το ύψος της μικρής περιοχής εκτέλεσε τον Παπαδόπουλο για το 1-0.

Στο 65’ ο Ισπανός φορ άγγιξε το 2-0. Γύρισμα του Ντιαντί από δεξιά, ο Μορόν αριστερά εντός περιοχής έκανε το δεξί σουτ κι απέκρουσε ο Παπαδόπουλος.

Στο 66’ πλησίασε στην ισοφάρισε ο Αστέρας, αλλά το δεξί πλασέ του Καλτσά στο τετ α τετ με τον Κουέστα έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Ισοφάριση με Ρεγκίς

Οι δύο προπονητές έκαναν αλλαγές σε πρόσωπα και καθοριστικός ήταν ο Παλάσιος για τον Αστέρα. Στο 78’ πάσα του Ντιαντί, δεξί σουτ του Νταρίντα από το όριο της περιοχής κόντραρε στον Ντελί κι έφυγε κόρνερ και στο 81’ έγινε το 1-1. Ο Παλάσιος ταλαιπώρησε από αριστερά τον Ζαμόρα και γύρισε στο πέναλτι, η μπάλα πήγε στο δεξί δοκάρι και παράλληλα με την εστία με τον Κουέστα να διώχνει στον Ρεγκίς, ο οποίος από κοντά ισοφάρισε.

Ο Ολυμπιακός είχε επίθεση... on fire και πέρασε με «τριάρα» από τη Λαμία
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:20 - 31.08.2024

Ο Ολυμπιακός είχε επίθεση... on fire και πέρασε με «τριάρα» από τη Λαμία

Έχοντας σε εξαιρετική μέρα τους Ζέλσον Μαρτίνς και Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο Ολυμπιακός πανηγύρισε τη νίκη κόντρα στη Λαμία. Οι δύο τους φρόντισαν να «καθαρίσουν» στο ματς της 3ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, χαρίζοντας το τρίποντο με σκορ 3-0. Ντεμπούτο για Κάρμο.

Ακυρώθηκε γκολ και αποβολή

Μετά το 1-1, το παιχνίδι έγινε ροντέο. Στο 86’ ο Μόντσου σούταρε εκτός περιοχής, η μπάλα κόντραρε στον Ζαμόρα και κατέληξε στα δίχτυα, αλλά ο Παπαδόπουλος σφύριξε φάουλ κρίνοντας ότι η μπάλα βρήκε στο χέρι του Ζαμόρα.

Στο 89’ οι Αρκάδες έμειναν με δέκα παίκτης, επειδή αποβλήθηκε ο Μάντζης (είχε μπει αλλαγή στο 77’) για πάτημα σε αντίπαλο.

Ο Αστέρας, ωστόσο, με παίκτη λιγότερο είχε καλή στιγμή στο 92’, αλλά το αριστερό σουτ του Παλάσιος εκτός περιοχής έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι.

O MVP

Ο Παλάσιος μπήκε στο ματς κι εκτός του είχε την ασίστ, αναστάτωσε την άμυνα του Άρη. Είχε μία πάσα σε αντεπίθεση στον Μάντζη που δεν εκμεταλλεύτηκε ο τελευταίος, αλλά κι ένα καλό σουτ που έφυγε ελάχιστα άουτ.

ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ

Στο γκολ του Άρη που ακυρώθηκε. Ο Παπαδόπουλος έδωσε επιθετικό φάουλ για χέρι του Ζαμόρα στο σουτ του Μόντσου και έτσι δεν έγινε το 2-1.

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Μάγιο (46’ Μοντόγια), Φρίντεκ, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Σιφουέντες, Μόντσου (92’ Φετφατζίδης), Γκαρθία (74’ Νταρίντα), Ντιαντί, Σίστο (74’ Ζαμόρα), Μορόν.

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Καστάνιο, Ντελί, Γκαρσία, Χουχούμης, Γιαμπλόνσκι (63’ Τζανδάρης), Μουνιόθ (87’ Ρέτζιτς), Μπαρτόλο (77’ Παλάσιος), Κρέσπι, Καλτσάς (77’ Ζουγλής), Άνταμ (77’ Μάντζης).

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!