Άρης: Αυλαία στα φιλικά με Μπρέντα- Η ώρα του Ντιαντί
i

Ντιαντί©intime

Άρης: Αυλαία στα φιλικά με Μπρέντα- Η ώρα του Ντιαντί

Αλέξης Σαββόπουλος 10:51 - 30.07.2024 / Ανανεώθηκε: 10:51 - 30.07.2024

Το τρίτο και τελευταίο τεστ επί Ολλανδικού εδάφους θα δώσει σήμερα ο Άρης κόντρα στην Μπρέντα (20:30). Κάνει ντεμπούτο ο νεαρός Σενεγαλέζος.

Ένα ακόμη δυνατό φιλικό, το τελευταίο επί Ολλανδικού εδάφους, δίνει σήμερα ο ;Aρης που αντιμετωπίζει την Μπρέντα (20:30), ομάδα 1ης κατηγορίας, στο «Rat Verlegh Stadion», έδρα της Ολλανδικής ομάδας και με αυτό θα ολοκληρωθεί το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας που ξεκίνησε στις 21 Ιουλίου. Μετά τα φιλικά με Άλκμααρ (ήττα 2-1) και Ντόρντρεχτ (0-0), ο Άκης Μάντζιος έχει μια ακόμη καλή ευκαιρία να δοκιμάσει πράγματα, λιγότερο πλέον από τρεις εβδομάδες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος, απέναντι σε έναν αντίπαλο με σαφώς μεγαλύτερη δυναμική από την Ντόρντρεχτ το περασμένο Σάββατο.

Ούγκο Μάγιο: Ενας από τους τελευταίους ρομαντικούς στο Βικελίδης
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:02 - 26.07.2024

Ούγκο Μάγιο: Ενας από τους τελευταίους ρομαντικούς στο Βικελίδης

Η σχέση ανιδιοτελούς αγάπης και αφοσίωσης στη μια και μοναδική ομάδα που αγωνίστηκε στην πατρίδα του, ο 33χρονος δεξιού μπακ που φέρνει ο Αρης για να προσθέσει ποιότητα, εμπειρία και μια έντονη προσωπικότητα στα αποδυτήρια. Το Sportal ξετυλίγει το κουβάρι της μιας ζωής ντυμένης στα γαλάζια της Θέλτα.

Ο Έλληνας τεχνικός θα δώσει κι άλλο χρόνο στον Πιονέ Σίστο αλλά είναι πολύ πιθανό να δούμε και πρώτη φορά με τη φανέλα του Άρη τον Κλέιτον Ντιαντί. Ο νεαρός Σενεγαλέζος, συμπλήρωσε χθες το 18ο έτος της ηλικίας του, και μπορεί πλέον να αγωνιστεί κανονικά, αφού τίθεται σε ισχύ το πενταετές συμβόλαιο που έχει συμφωνήσει να υπογράψει με τον Άρη. Ο Ντιαντί που συμμετέχει στην προετοιμασία από το πρώτο στάδιο στην Πτολεμαΐδα κιόλας και είναι σε καλό επίπεδο, λογικά θα πάρει τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής.

Οι δυο απουσίες του Άκη Μάντζιου, πέρα από τον Νταρίντα που έχει μείνει στη Θεσσαλονίκη, είναι οι Φεράρι και Πάβιτσιτς που παραμένουν εκτός λόγω ίωσης. Το παιχνίδι έχει ιδιαίτερη συναισθηματική αξία για τον Μάνου Γκαρθία, που επιστρέφει και θα αγωνιστεί σε ένα γήπεδο που αγωνίστηκε για ενάμιση χρόνο, από τον Ιανουάριο του 2017 έως τον Ιούνιο του 2018 ως δανεικός στην Μπρέντα από την Μάντσεστερ Σίτι (η Μπρέντα είναι ομάδα που ανήκει στο CityGroup).