Άρης: Αυτά δίνει στον Μορόν για να υπογράψει για τρία χρόνια

Μορόν

i

©intime

Άρης: Αυτά δίνει στον Μορόν για να υπογράψει για τρία χρόνια

Αλέξης Σαββόπουλος 15:54 - 30.09.2024 / Ανανεώθηκε: 15:57 - 30.09.2024

Ποια είναι η πρόταση του Αρη στον Ισπανό επιθετικό για να ανανεώσει από τώρα το συμβόλαιό του ως το 2027 και γιατί υπάρχει αισιοδοξία για θετική απάντηση.

Πιο κοντά από ποτέ στην πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του βρίσκεται ο Λόρεν Μορόν με τον Αρη. Ο Ισπανός πρώτος σκόρερ της περσινής Σούπερ Λίγκ είχε νεά συνάντηση με τον Θόδωρο Καρυπίδη,στο ξενοδοχείο που κατέλυσε η αποστολή για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Σε αυτή ο ισχυρός άνδρας της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ πρότεινε ένα νέο τριετές συμβόλαιο, που θα ισχύσει απο φέτος με τροποποίηση των φετινών αποδοχών του. Αυτό, δηλαδή η οικονομική αναβάθμιση των φετινών αποδοχών του, είναι και το τελευταίο εμπόδιο που πρέπει να υπερπηδηθεί, ώστε να πέσουν και οι υπογραφές. Ο Αρης προτείνει ένα κλιμακωτό συμβόλαιο με αποδοχές 700+800+900.000 συν μπόνους που έχουν να κάνουν με τα γκολ που θα σημειώσει, αν θα ξαναβγεί πρώτος σκόρερ καθώς και τους στόχους του club.

Ετοιμος να πει το «ναι» ο Μορόν
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:48 - 11.09.2024

Ετοιμος να πει το «ναι» ο Μορόν

Ζήτημα, ίσως και λίγων ημερών φαίνεται ότι είναι το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του 31χρονου Ισπανού επιθετικού που είναι κοντά στο να αποδεχθεί την πρόταση του Άρη.

Η μοναδική, μικρή είναι η αλήθεια, διαφορά υπάρχει στον πρώτο χρόνο, τον φετινό δηλαδή, αφού ο παίκτης ζητάει κάτι παραπάνω απο τις 700.000 ευρώ που προτείνει ο Αρης. Υπάρχει όμως διάχυτη η αισιοδοξία ότι θα καμφθεί και αυτή με τη μορφή κάποιων μπόνους και ο παίκτης θα υπογράψει το νεο του συμβόλαιο, διάρκειας ως τον Ιούνιο του 2027.