Αρης: Αυτή είναι η πρόταση στον Φαμπιάνο
i

Φαμπιάνο©intime

Αρης: Αυτή είναι η πρόταση στον Φαμπιάνο

Αλέξης Σαββόπουλος 10:45 - 05.07.2024 / Ανανεώθηκε: 10:45 - 05.07.2024

Τι προσφέρει η ομάδα της Θεσσαλονίκης στον Βραζιλιάνο που κρατάει το κλειδί των εξελίξεων. Η πρόταση που έχει από ομάδα της πατρίδας του και το ρίσκο να περιμένει την αγορά της Σαουδικής Αραβίας.

Η παραμονή και του Φαμπιάνο, μετά από την σχετικά γρήγορη ανανέωση του Κουέστα, ήταν από την αρχή ένα μεγάλο θέλω του Μάντζιου αφού γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα πόσο σημαντικός είναι ο Βραζιλιάνος στο παιχνίδι της ομάδας και σε αυτό που έχει στο μυαλό του για την επόμενη σεζόν. Η διοίκηση είναι η αλήθεια, από νωρίς έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια να κρατήσει τον έμπειρο στόπερ καταθέτοντάς του διαδοχικές προτάσεις.

Λίγο πριν αναχωρήσει η αποστολή για την Πτολεμαΐδα, οι κιτρινόμαυροι κατέθεσαν την τελική τους προσφορά στον παίκτη που είναι και η μεγαλύτερη, όσον αφορά τους οικονομικούς όρους. Αφορά συμβόλαιο 2+1 χρόνων με το τελικό ποσό να φθάνει το 1,8 εκ ευρώ. Το 1,5 εκ αφορά τις ετήσιες αποδοχές του παίκτη για τα τρία χρόνια και τα υπόλοιπα μπορούν να προκύψουν μέσω επίτευξης στόχων όπως η συμμετοχή στην τετράδα, η κατάκτηση του κυπέλλου, ακόμη-ακόμη και η συμμετοχή σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης εφόσον ο Άρης την επόμενη σεζόν εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Μια άκρως δελεαστική πρόταση την οποία έχει στα χέρια του ο Φαμπιάνο αλλά και ένα χρονικό ορίζοντα για να απαντήσει σε αυτή. Ο Άρης μετέφερε στην πλευρά του παίκτη ότι περιμένει άμεσα την απάντησή του ώστε να ενεργοποιήσει το plan b σε περίπτωση άρνησης. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παίκτης σκέφτεται πολύ σοβαρά να πει το ναι στην πρόταση του Άρη και παίζει ρόλο σε αυτό και ο Νέτο που συνηγορεί υπέρ της πρότασης των κιτρινόμαυρων. Αυτή τη στιγμή δεν έχει στα χέρια του τίποτα επίσημο από Κατάρ ή Σαουδική Αραβία που περίμενε τόσο καιρό και το μόνο που έχει είναι μια πρόταση, με τα ίδια περίπου χρήματα που προσφέρει ο Άρης, από ομάδα της πατρίδας του.

Τι θα πράξει θα το μάθουμε σύντομα αφού και ο ίδιος ο παίκτης έχει καταλάβει ότι τα περιθώρια πλέον στενεύουν. Θα πάρει το ρίσκο να περιμένει την αγορά της Σαουδικής Αραβίας, λέγοντας όχι στην δελεαστική πρόταση του Άρη ή θα επιστρέψει στην πατρίδα του; Ίδωμεν..