Άρης: Δεν ανακοίνωσε αποστολή ο Μάντζιος 

Άκης Μάντζιος

i

©intime

Άρης: Δεν ανακοίνωσε αποστολή ο Μάντζιος 

Αλέξης Σαββόπουλος 21:08 - 18.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:05 - 29.05.2024

Παρόντος του Καρυπίδη στο Βικελίδης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αρη για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ολοι στο ξενοδοχείο.

Χωρίς απρόοπτα και παρόντος του Θόδωρου Καρυπιδη που παρακολούθησε την τελευταία πρπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο Κλεάνθης Βικελίδης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άκη Μάντζιος δεν ανακοίνωσε την αποστολή για τον αυριανό αγώνα. Όλοι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές αποσύρθηκαν στο ξενοδοχείο και ο τεχνικός των κιτρινόμαυρων θα κάνει αύριο την τελική του επιλογή λίγη ώρα πριν από τον αγώνα.

Η απόφαση αυτή του έλληνα τεχνικού έχει να κάνει προφανώς με το γεγονός ότι θέλει να έχει άπαντες σε εγρήγορση εν όψει των δυο τελευταίων αγώνων της σεζόν. Θυμίζουμε ότι ο προπονητής του Αρη μπορεί να υολογίζει για τον αυριανό αγώνα στους Μπράμπετς και Ζουλ που εξέτισαν την ποινή τους αλλά και τον Τζούρασεκ που ξεπέρασε το πρόβλημα στον αστράγαλο. Για τον μόνο που δεν σκοπεύει να το ρισκάρει είναι για τον Βέλεθ που κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει τον τελικό.