Άρης: Δεν πάει Ολλανδία ο Νταρίντα

Βλαντιμίρ Νταρίντα

i

©Intime

Άρης: Δεν πάει Ολλανδία ο Νταρίντα

Αλέξης Σαββόπουλος 10:03 - 20.07.2024 / Ανανεώθηκε: 10:03 - 20.07.2024

Ο διπλός λόγος που θα κρατήσει στη Θεσσαλονίκη τον έμπειρο μέσο που δεν τα ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή για το Ρότερνταμ.

Χωρίς τον Βλάντιμιρ Νταρίντα θα ταξιδέψει στην Ολλανδία αύριο το μεσημέρι η αποστολή του Άρη για δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας και ο λόγος είναι… διπλός. Από τη μια ο τραυματισμός στον αστράγαλο που τον έχει αφήσει εκτός προπονήσεων τις τελευταίες μέρες και τον υποχρεώνει να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα θεραπείας. Με βάση την ιατρική εκτίμηση, ο Τσέχος μέσος προβλέπεται να μείνει εκτός προπονήσεων για περίπου δυο εβδομάδες, διάστημα δηλαδή που ο Άρης θα βρίσκεται στην Ολλανδία. Έτσι κρίθηκε ως καλύτερη επιλογή να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη και να κάνει εδώ την αποθεραπεία του.

Με αυτό τον τρόπο ο Νταρίντα θα είναι κοντά στο πλευρό της γυναίκας του που ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους και έτσι με αφορμή την αδυναμία του έμπειρου μέσου να προπονηθεί και να πάρει μέρος και στα τρία φιλικά, θα μείνει στο πλευρό της σε αυτή την ξεχωριστή στιγμή της ζωής του. Με την παραχώρηση του Οντουμπάτζο, την αποδέσμευση του Τζούρασεκ και τον τραυματισμό του Νταρίντα, μειώνονται ακόμη περισσότερο οι επιλογές του Μάντζιου για τα τρία φιλικά που θα δώσει η ομάδα του στην Ολλανδία.

Άρης: Το… ίσως και μακρύ καλοκαίρι του Μορόν
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:39 - 19.07.2024

Άρης: Το… ίσως και μακρύ καλοκαίρι του Μορόν

Το Sportal παρουσιάζει όλα τα δεδομένα γύρω από την πιθανή παραχώρηση του Ισπανού φορ. Οι τρεις ομάδες που τον θέλουν από τη Σαουδική Αραβία, το Κατάρ, το Μεξικό και γιατί μπορεί το θέμα να ξεκαθαρίσει και τον Αύγουστο.