Άρης: Δεύτερες σκέψεις για Χουάνκαρ

Χουάνκαρ

i

Intime

Άρης: Δεύτερες σκέψεις για Χουάνκαρ

Γιατί οι κιτρινόμαυροι φαίνεται ότι… παγώνουν την απόκτηση του 34χρονου αριστερού μπακ.

Η αβεβαιότητα που υπάρχει ακόμη στο θέμα της παραχώρησης ή όχι του Μορόν, επηρεάζει όπως φαίνεται και τα υπόλοιπα ανοικτά μεταγραφικά μέτωπα των κιτρινόμαυρων. Ανάμεσα σε αυτά και την απόκτηση του Χουάνκαρ που θεωρούνταν σχεδόν τελειωμένη.

Ο Άρης μοιάζει να… παγώνει στην παρούσα φάση την περίπτωση του 34χρονου αριστερού μπακ, απόφαση που δεν έχει να κάνει μόνο με τον Μορόν. Η προσθήκη του Φρίντεκ που έδειξε μάλιστα- αν και ανέτοιμος ακόμη- ότι μπορεί να καλύψει με επάρκεια τη θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας, δεν καθιστά προτεραιότητα την προσθήκη του Χουανκαρ αφού συν τοις άλλοις αν χρειαστεί, τη θέση μπορεί να καλύψει και ο Μοντόγια σε κάποια παιχνίδια.

Θα πρέπει να ληφθεί υπόψη επίσης ότι στις συζητήσεις που έκανε ο Άρης με τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, αξίωσε και ένα αρκετά μεγάλο συμβόλαιο. Ίσως παίζει κι αυτό το ρόλο του όπως και η ηλικία του. Δεν αποκλείεται πάντως, προς το τέλος των μεταγραφών να αποκτηθεί ένας ακόμη αριστερός μπακ αλλά νεαρός σε ηλικία που θα έχει και μια προοπτική.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!