Αρης: Δίνει τα… ρέστα του για τον Μόντσου

Φωτ. IMAGO

Αρης: Δίνει τα… ρέστα του για τον Μόντσου

Αλέξης Σαββόπουλος 10:48 - 27.07.2024 / Ανανεώθηκε: 11:06 - 27.07.2024

Σκληρή διαπραγμάτευση του Άρη με την Βαγιαδολίδ για τον 25χρονο παίκτη. Ποια είναι η πρόταση στην ισπανική ομάδα, το συμβόλαιο - δέλεαρ στον παίκτη και οι απαιτήσεις των Ισπανών.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διαπραγμάτευση του Άρη με την Βαγιαδολίδ για την απόκτηση του Μόντσου που εξελίσσεται σε μεγάλο στόχο της θερινής μεταγραφικής περιόδου. Ο 25χρονος κεντρικός μέσος που έχει άλλα χαρακτηριστικά από αυτά του Σιφουέντες, έχει συμβόλαιο με τη Βαγιαδολίδ ως το 2026 και ως εκ τούτου η ισπανική ομάδα τον παραχωρεί μόνο με μεταγραφή. Απαιτώντας μάλιστα και ένα αξιοσέβαστο ποσό αφού μιλάμε για έναν από τους παίκτες «κλειδιά» στην περσινή άνοδο της Βαγιαδολίδ στη LaLiga με 42 παιχνίδια και μάλιστα όλα βασικός.

Οι Ισπανοί της Marca, ανέφεραν χθες ότι ο Άρης προσφέρει στη Βαγιαδολίδ 3εκ ευρώ για να τον αποκτήσει. Δεν είναι ακριβώς έτσι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportal, οι απαιτήσεις των Ισπανών είναι μεγαλύτερες. Ο Αρης προσφέρει αυτή τη στιγμή ένα ποσό 3,5 εκ ευρώ, όχι εφάπαξ καταβολή, αλλά σε δόσεις φυσικά, για να αποκτήσει το 90% των δικαιωμάτων του χαρισματικού μέσου.

Μάλιστα οι Ισπανοί για να παραχωρήσουν το 100% φέρεται να ζητούν πάνω από 4εκ ευρώ. Σύμμαχος του Άρη φαίνεται ότι είναι ο παίκτης στον οποίο ο Άρης προσφέρει ένα πολύ καλύτερο συμβόλαιο, από τα χρήματα που λαμβάνει φέτος στη Βαγιαδολίδ. Με νούμερα επιπέδου Μάνου Γκαρθία που εκτοξεύουν τις ετήσιες απολαβές του. Οι κιτρινόμαυροι πιστεύουν ότι είναι κοντά στο να αποσπάσουν το ΟΚ της Βαγιαδολίδ και να κάνουν ακόμη μια ποιοτική κίνηση που θα αναβαθμίσει ακόμη περισσότερο τη μεσαία γραμμή τη νέα σεζόν.