Άρης: Δώνης καλεί Φαμπιάνο στη Σαουδική Αραβία
i

Φαμπιάνο@intime

Άρης: Δώνης καλεί Φαμπιάνο στη Σαουδική Αραβία

Αλέξης Σαββόπουλος 10:40 - 07.07.2024 / Ανανεώθηκε: 10:40 - 07.07.2024

Ο Βραζιλιάνος έχει πρόταση απο την Αλ Χαλίζ στην οποία πηγαίνει προπονητής ο Δώνης και για αυτό δεν εχει απαντήσει στην πρόταση του Αρη. Τι προσφέρουν οι άραβες και τι περιμένει ο παίκτης.

Αρνητική θα είναι εκτός απροόπτου η απάντηση του Φαμπιάνο στην πρόταση που του έχει καταθέσει ο Αρης για να ανανεώσει το συμβόλαιό του για 2+1 χρόνια. Ο λόγος έχει να κάνει με το ενδιαφέρον που εκδήλωσε η Αλ Χαλίζ, ομάδα της Σουδικής Αραβίας στην οποία έχει συμφωνήσει να αναλάβει την τεχνική ηγεσία ο Γιώργος Δώνης.

Ο έλληνας τεχνικός ήδη έχει επικοινωνήσει με την πλευρά του παίκτη και του έχει μεταφέρει την επιθυμία να τον πάρει στην νέα του ομάδα, έχοντας αρχίσει τον σχεδιασμό της. Μάλιστα τα χρήματα που φέρεται να προσφέρει στον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό για συμβόλαιο δυο χρόνων, αγγίζουν τα 2εκ ευρώ. Ξεπερνούν δηλαδή την πρόταση του Αρη που αφορά συμβόλαιο 2+1 χρόνων με το τελικό ποσό να φθάνει το 1,8 εκ ευρώ. Το 1,5 εκ αφορά τις ετήσιες αποδοχές του παίκτη για τα τρία χρόνια και τα υπόλοιπα μπορούν να προκύψουν μέσω επίτευξης στόχων όπως η συμμετοχή στην τετράδα, η κατάκτηση του κυπέλλου, ακόμη-ακόμη και η συμμετοχή σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης εφόσον ο Άρης την επόμενη σεζόν εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Άρης: Πάει Πτολεμαΐδα χωρίς φρέσκο αίμα, στην Ολλανδία πρέπει να είναι πιο… γεμάτος
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:01 - 07.07.2024

Άρης: Πάει Πτολεμαΐδα χωρίς φρέσκο αίμα, στην Ολλανδία πρέπει να είναι πιο… γεμάτος

Οι δυο εβδομάδες που μεσολαβούν ως την αναχώρηση για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας και ο αναγκαίος στόχος να έχουν γίνει ως τότε, οι προσθήκες που δεν έχουν υλοποιηθεί στο ρόστερ.

Σημαντική λεπτομέρεια που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι ο Φαμπιάνο ακόμη δεν έχει γραπτώς την πρόταση από την Αλ Χαλίζ, αλλά υπάρχει αίσθηση ότι αυτό θα συμβεί άμεσα. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχει απαντήσει ακόμη στην πρόταση του Αρη που φαίνεται ότι πρέπει ήδη να αρχίζει να ενεργοποιεί το plan B για τον αντικαταστάτη του Φαμπιάνο.