Αρης: Έδωσαν τα χέρια, αύριο πέφτουν και οι υπογραφές με Κουέστα
i

Κουέστα©intime

Αρης: Έδωσαν τα χέρια, αύριο πέφτουν και οι υπογραφές με Κουέστα

Αλέξης Σαββόπουλος 20:44 - 31.05.2024 / Ανανεώθηκε: 20:44 - 31.05.2024

Κάτοικος Κλεάνθης Βικελίδης για ακόμη τρία χρόνια θα παραμείνει ο Ισπανός τερματοφύλακας που συμφώνησε και αύριο υπογράφει το νέο του συμβόλαιο.

Μόνο οι λεπτομέρειες απομένουν για την ανανέωση του συμβολαίου του Χουλιάν Κουέστα με τον Άρη έως και το καλοκαίρι του 2027. Στη σημερινή συνάντηση των εκπροσώπων του Ισπανού τερματοφύλακα με τους ανθρώπους του Άρη επιβεβαιώθηκε η καταρχήν συμφωνία που υπήρχε από τις προηγούμενες μέρες και αυτό που μένει σε μια νέα συνάντηση που θα γίνει αύριο, να ρυθμιστούν κάποια τελευταία διαδικαστικά ζητήματα ώστε να πέσουν οι υπογραφές και να γίνουν και οι ανακοινώσεις για την επέκταση του συμβολαίου του για ακόμη τρία χρόνια.

Η πρόταση του Άρη περιλαμβάνει μια αύξηση στις απολαβές του αλλά δεν ήταν μόνο το οικονομικό, ούτε και η χρονική διάρκεια που μέτρησαν στην απόφαση του αρχηγού των κιτρινόμαυρων. Ήταν και το συναίσθημα και η επιθυμία τόσο του ίδιου όσο και της συζύγου του να παραμείνουν στη Θεσσαλονίκη την οποία πλέον θεωρούν δεύτερο σπίτι τους. Με τις υπογραφές στο νέο του συμβόλαιο ο Κουέστα θα γίνει ο μακροβιότερος ξένος παίκτης στην ιστορία της ομάδας, ενώ ήδη έχει γίνει αυτός με τις περισσότερες συμμετοχές (έκλεισε τη σεζόν με συνολικά 191 συμμετοχές).