Έφτασε στη Θεσσαλονίκη για τον Άρη ο Σιφουέντες

Έφτασε στη Θεσσαλονίκη για τον Άρη ο Σιφουέντες

Sportal newsroom 21:18 - 11.08.2024 / Ανανεώθηκε: 21:23 - 11.08.2024

Ο Χοσέ Σιφουέντες αφίχθη στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Κυριακής (11/08), προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Άρη.

Το μεταγραφικό ντεμαράζ του Άρη συνεχίζεται και μετά τους Σίστο, Μάγιο, Μόντσου και Σίντκλεφ οι «κιτρινόμαυροι» προχωρούν και στην απόκτηση του 25χρονου Χοσέ Άντονι Σιφουέντες που ανήκει στην Ρέιντζερς και είναι η επιλογή του συλλόγου για τον άξονα της μεσσίας γραμμής και πιο συγκεκριμένα για το «8».

Ο παίκτης από τον Ισημερινό που ήταν στην αποστολής της χώρας του στο πρόσφατο Copa America (δίχως να αγωνιστεί όμως), έφτασε το βράδυ της Κυριακής (11/08) στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους «κιτρινόμαυρους». Θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, θα πέσουν οι υπογραφές και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί από τον Άρη.

Ο Άρης συμφώνησε να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο, βάζοντας και μια υποχρεωτική οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι ύψους 5 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για παίκτη που το κασέ του στη σκωτσέζικη ομάδα είναι πάνω από 1 εκατ. ευρώ και λογικά ένα μέρος θα καλύψει και η ομάδα του με την οποία έχει συμβόλαιο ως το 2027.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!